Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Geoplus 2023 jde o podvod ci ne

Od: aja1946® odpovědí: 10 změna:
Nabidli mi 3 noci zdarma ve vybranem hotelu

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
16.80 eura za vystavenie poukazu a termin v mimosezone plus uhrada "dietnych sluzieb", tam je otazne, co ten pojem znamena.
Je o tom malo informacii, posobi to pochybne. Vzdy si polozte otazku : preco je nieco "zadarmo"?

Není to podvod a není to "zadarmo". Ale, když si spočítáte cenu kterou musíte k noclehu zdarma zaplatit na stravování, tak ne každému se to vyplatí. Někdo ale to hotelu této kategorie chce a pak mu to pobyt zlevní, někdo vezme levnější hotel nebo penzion a bude to mít levnější. Je to prostě reklamní akce.

hodnocení

2x

Zdarma, aha. A co je napsáno drobným písmem? Že si uhradíte cestu, jídlo, manipulační poplatky...? Nějaký kontakt by nebyl? Já ho nenašla.

pepik
hodnocení

2x
Svatá prostoto, proč by to asi dělali?

kimbert*
hodnocení

2x

Tady je sice starý článek ,ale zdá se pořád aktuální mesec.cz/... ,Ájo není to podobné?..

hodnocení

0x

Je to podvod. Ajo, jste šikovná, že jste se zeptala.

provyzkum.cz/...

Ak by bola sikovna, tak sa nepyta ...

@peter Co bych za to dala, kdyby se moje maminka někdy taky zeptala...

Není to podvod, ale ne vždy se to vyplatí. Já takový poukaz jednou využil v Jeseníkách.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]