Dobry den, uz tri dny me hrozne boli cele telo. Nevim, jestli na me neco leze nebo jsem jen nevyspala (posledni 2 tydny jsem spim jen okolo 5-6h). Dneska potrebuju jeste fungovat a uz se to neda vydrzet. Co si mam vzit za prasek?
Když mě něco podobného potká, vezmu si první dávku 2 Ibalginy (ne Paralen). A pak udržuji dávkování 1 tbl. Ráno, odpoledne, večer. Po pár dnech vysadím odpolední dávku, a za dalších několik dní úplně. Během této doby se šetřím, hodně piju tekutiny a předávkovávám se o 100% doplňky stravy podporující imunitu. Takto léčím úspěšně prakticky vše.
Nemáte brufen, nurofen, něco takového? Stejně jako ibalgin obsahují všechny tyto léky ibuprofen. Ten je proti zánětu a proti bolesti. Mně osobně se osvědčil, když mě bolí "celý člověk".
Paralen obsahuje paracetamol, ten je taky proti bolesti a pomůže při teplotě. Myslím si ale, že má na bolest slabší účinek než ibuprofen.
guma
Paralen je dobrý. Na bolest 2 tablety. Na horečku 1 tabletu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.