Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co dát holce k narozeninám?

Od: jarin® odpovědí: 4 změna:

Zdravím,

potřeboval bych poradit ohledně vhodného dárku pro slečnu, která má tento týden narozeniny. Je to trochu komplikovaný, známe se dva měsíce, dost si rozumíme. Občas mluví a dává signály, jako kdyby stála o něco víc a na druhou stranu tvrdí, že vztah nechce ani vidět.

Včera mi řekla, že dokonce čekala, že se na ni vykašlu po druhém setkání ale to, že jsem to neudělal ji imponuje. Což nevím jak si v ženském jazyce přeložit, ale i když není nic jistý a dává najevo takový zájem/nezájem, tak ty její narozeniny nechci úplně zasklít, nebo ji jen popřát a nic ji nedat. Navíc se známe dva měsíce, takže to nechci přehánět s dary.

Proto mám varianty:
Kytka (klasika, i když jsme to řešili dřív a psala, že na kytky moc není, ale potěší).

Nějaká lepší bonboniera (čokoládu má ráda, to vím)

Přívěšek na klíče od auta s logem značky (teď si koupila svoje první auto, strašnej vergl, ale ten přívěšek není moc drahej a je to něco, co ji zůstane, avšak nevím, kde ho narychlo sehnat a taky jestli by to využila...já ho třeba dostal od otce k svátku, ale mně to na kličích od auta vadí, tak ho mám schovaný).

Případně pokud máte zkušenosti s něčím originálním a ne moc drahým, aby to nevypadalo, že si ji chci koupit..sem s tím!

Díky.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Přívěšek + lepší bonboniéra/čokoláda.

Hlavně jí potěší, že sis vzpomněl. Je dobré jí dát něco, co jí vydrží a tou čokoládou to vždy můžeš vylepšit.

id
hodnocení

1x
Co dát? Pusu, malou květinu a pozvání buď do cukrárny nebo na večeři.

hodnocení

0x
Kytka lahev slušnějšího vína a pokus jí svalit na nejbliší gauč tak to vidim já

hodnocení

0x
Pusu , dražší bonboniéru , luxusní kytici , kvalitní šperk , pozvání na večeři a zážitek v posteli ;) . V podstatě shrnuto vše , co psali jiní rádci . Hodně štěstí :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]