Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zápočtový list u brigády

Od: ohi odpovědí: 4 změna:
Dobrý den, potřebuji se na něco zeptat. Odcházím teď z vysoké školy a jdu do práce. Můj nový zaměstnavatel chce po mně zápočtový list z minulého zaměstnání. Bohužel jsem ale byla jen na brigádách a poslední brigáda byla v jedné laborce, kde jsem dělala laboranta. Jako brigádník také dostanu zápočtový list a nebo mám smůlu a novému zaměstnavateli musím vysvětlit, že jako brigádník na něj nemám nárok? Nikde jsem se o tom nedočetla a firma, ve které jsem měla brigádu se mnou moc nekomunikuje, kvůli tomu, že jsem od nich odešla. Děkuji za odpověď, vážně mi to pomůže

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
§ 313
(1) Při skončení pracovního poměru nebo právního vztahu založeného dohodou o pracovní činnosti nebo dohodou o provedení práce, pokud dohoda o provedení práce založila účast na nemocenském pojištění podle jiného právního předpisu114) anebo pokud byl z odměny z této dohody prováděn výkon rozhodnutí nebo exekuce srážkami ze mzdy116), je zaměstnavatel povinen vydat zaměstnanci potvrzení o zaměstnání ...
Zde paragraf zákoníku práce: zakonyprolidi.cz/...
Zde lidsky vysvětleno: portal.pohoda.cz/...
etana*

je fakt, že mě ve snu nenapadlo, že by dostávala víc než do limitu. Ale to byla špatná úvaha. Díky

Při DPČ dostane zápočťák vždy, limit nelimit.

etana*
hodnocení

0x

Ne, z brigády, pokud byla ve formě DPP či DPČ zápočťák nedostanete a není to problém, u zaměstnavatele, kam jdete ohlásíte, že jste dosud nepracovala na PP, ale studovala. To každý zaměstnavatel zná a chápe.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]