Nejste přihlášen/a.
Ahojky... takže,vím,že je to trapný,ale bojím se hadů a žraloků.Hadů- nechci říct,že se mi hnusí,naopak,hrozně se mi líbí mamba,ale mám z nich strach.Tohle je nejtrapnější část: viděla jsem film Doktor od jezera hrochů...to už si najděte sami,pokud jste ho neviděli,nechci to rozebírat.A problém je,že s tím nemůžu normálně žít! je to prostě fobie.A ti žraloci- taky jsem viděla jedno nehezký video... Třeba nemůžu normálně plavat v bazénu,protože se bojím,že tam někde bude.Prosím nesmějte se mi,ale radši se chci zeptat,jestli se to dá nějak léčit,zapomenout na to a tak. Předem díky
*A NEPOTŘEBUJU VAŠE POZNÁMKY,ŽE JSEM BLBÁ A PODOBNĚ
AhojNejsi blbá,proč taky?Fóbiích existuje obrovské kvantum,,někdo má strach z hadů,druhý z pavouků,z výšek,z velkých prostorů,z malých prostor,z výtahů,atd.,atd.Měl by pomoci psycholog,a pokud bude dobrý,tak tě bude nějakým způsobem opatrným způsobem jakoby nutit se blíže seznámit s těmito tvory,a to proto,aby ses přestala bát.Příklad-on ti řekne,abys koupila v obchodě právě ty dva "tvé nepřátele,"samozřejmě v gumové formě,a posléze se budeš snažit o to,abys je začala hladit,atpod...Ty musíš tomu problému čelit a jít mu naproti,naproti tomu strachu,a nedovolit,aby tě ovládal!Ty musíš ovládat jej
Je to fuška,ale jde to!
Není zač,a jdi do toho,neboj,to dáš
Nevím, proč bys byla blbá. Já mám panický strach z pavouků a byla bych schopna třeba proskočit oknem. Přesto, že vnoučata u nás mají 2 gumové, nemohu se toho zbavit. Gumoví mi nevadí, ale živí - to je něco jiného.Každý se bojí něčeho jiného.
Ale právě ta scéna doktora Dobeška v koupelně, je na filmu jedna z nejlepších scén. Tedy kromě hereckého mistrovství Evy Holubové.
A žralok nikdy v bazénu nebude. Pokus si to rozumně zdůvodnit. /i když já si ty pavouky taky rozumně zdůvodnit nedokážu, ale druhému - ó jé, to se mi to radí!/:D Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.