Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde sehnat v Praze a okolí zubaře?

Od: tm odpovědí: 3 změna:

Poradíte, kde sehnat v Praze a okolí nějakého zubaře, který bere nové pacienty a je schopen provádět úkony za přijatelné ceny? Tím myslím, že když mi vypadne plomba, tak nahradit novou plombou a netvrdit, že jediné řešení je korunka za 10 tisíc...

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

zaseja
hodnocení

1x

To jsou dvě otázky, které se moc neslučují, zubaři přijímají nové pacienty, je jich celkem dost, ale jelikož jsou to zlatokopové, tak nechtějí dělat na pojišťovnu a už vůbec ne za dobré ceny.

hodnocení

1x

V odkazu je seznam zubařů, kteří v Praze nabírají, je to aktualizované 5.2.23. Bude to chtít obvolat, zeptat se na ceny, případně zkusit vyhledat na konkrétního zubaře recenze.. zubarskapohotovost.cz/...

liska5
hodnocení

0x

Na mé zdravotní pojišťovně mi dali seznam všech zubařů a tak jsem objížděla a obtelefonovávala. Až v jiném městě jsem sehnala zubařku, co se zrovna vracela z MD. Tak za každou návštěvou dojíždím autobusem.

Tady už někdo zmínil, že na pojišťovnu musí mít tuším 20% pacientů. A to on si naplní rodinou a kámošema. Je to bída. Šikovní odcházejí na západ, víc je tu snad těch z východu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]