Nejste přihlášen/a.
Poradíte, kde sehnat v Praze a okolí nějakého zubaře, který bere nové pacienty a je schopen provádět úkony za přijatelné ceny? Tím myslím, že když mi vypadne plomba, tak nahradit novou plombou a netvrdit, že jediné řešení je korunka za 10 tisíc...
V odkazu je seznam zubařů, kteří v Praze nabírají, je to aktualizované 5.2.23. Bude to chtít obvolat, zeptat se na ceny, případně zkusit vyhledat na konkrétního zubaře recenze.. zubarskapohotovost.cz/...
Na mé zdravotní pojišťovně mi dali seznam všech zubařů a tak jsem objížděla a obtelefonovávala. Až v jiném městě jsem sehnala zubařku, co se zrovna vracela z MD. Tak za každou návštěvou dojíždím autobusem.
Tady už někdo zmínil, že na pojišťovnu musí mít tuším 20% pacientů. A to on si naplní rodinou a kámošema. Je to bída. Šikovní odcházejí na západ, víc je tu snad těch z východu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.