Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

17 let a stale sám

Od: pauli1598 odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, je mi 17 let a ještě nikdy jsem nechodil s žádnou holkou i když bych ji moc chtěl. Problém je v tom že neumím s holkama komunikovat :( a jsem tak celkově tichej, stydlivej a ani do společnosti moc nechodím. Tak bych vás chtěl poprosit o radu jestli neexistuje nějaký lék na to jak se odvázat a případně kde se dá s holkou seznámit a jestli mate nekdo zkušenosti se seznamenim pres internet. Snad jsem dobre rozepsal svuj problem. Všem moc děkuji za radu a za pomoc. :(

Pavel

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lm®
hodnocení

2x

Ale no tak.Být v 17 sám není žádná tragedie.

A že nejsi ukecaný,nejsi lev salónů?Budeš se možná divit,ale většina děvčat o takového kluka nestojí.Ano v,ony se smějí a baví,když nějaký takový baví společnost,ale málokterá ho chce za partnera.Naopak si myslím,že kluk,který toho moc nenamluví,je takový záhadný,jakoby tajuplný a dívky láká zjistit,na co asi myslí,jaký je.

Stejně tak až přijde ta pravá,nebo alespoň ta,která se Ti bude líbit,přijde to samo a budeš vědět,že tohle nesmíš promeškat.Že ji musíš oslovit.Ale hledat si někoho jen proto,abych nebyl sám není fér ani vůči té dívce a víceméně ani vůči Tobě samotnému.

Neboj ono to přijde,často jako blesk z čistého nebe.

Všechno máš před sebou,čekají Tě ty nejkrásnější nroky života,tak si je užívej s nadhledem a s vědomím,že vše jednou přijde a bude to Ok.Do ničehose nenuť ,nic Ti neuteče.Lenka

marenka*
hodnocení

1x

Tak se seznámením přes internet zkušenost mám. Sic můj teď už manžel byl asi 25 v pořadí, kterého jsem poznala (napíší různí lidé) ale stálo to za to. ;) Když se ale vrátím do Tvého věku, tak jsem taky nikoho neměla. Měla jsem přísné rodiče, takže jsem musela být každý den v 19.00 doma, to člověk moc společnosti nestihne, ale ani nebylo s kým chodit. Tak jsem si našla partu lidí, jezdili jsme na skály, na zábavy a partner mi ani nějak nechyběl.

Co si spíš najít koníčka? Chodit na bowling, tenis, na vodu, cokoli... nikdy nevíš, kde dívku potkáš. ;)

ateus2
hodnocení

0x

Haha mně je 21 a jsem na tom stejně. Lepší? Kolik holek jsem se snažil oslovit jak v reálu, tak i přes seznamky. Asi mám na dnešní dobu vysoký nároky:) Drž se chlape a zkoušej to dál, nic za to nedáš. Prostě ji oslov. Pěstí ti nedá, maximálně řekne nějakou poznámku...

jsem*

Hošííí - co takhle přísloví "Radši být dobře oběšen, než špatně ženat"? To říkal jeden můj známý lidem, co se ho ptali, proč nemá holku. Není na tom něco pravdy?*zed*

marenka*

*smich*Jsem, připomněla jste mi jednu scénku ze života. Máma koukala na pořad Dva z jednoho města, natáčený na zámku Sychrov. Na dvou schodištích, sbíhajících se u vchodu nahoře stáli trubači. Máma se zasnila a řekla směrem k tátovi. "Jéé, pamatuješ, ti nám troubili i na svatbě." Táta velmi potichu zažbrblal. "Pamatuju, dneska bych si nafackoval." *vtip*

slunicko1*
hodnocení

0x

V 17 letech to není žádná tragédie... dokonce ani v 21 :) Mě se třeba takoví kluci hrozně líbí :P

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]