Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, je mi 17 let a ještě nikdy jsem nechodil s žádnou holkou i když bych ji moc chtěl. Problém je v tom že neumím s holkama komunikovat a jsem tak celkově tichej, stydlivej a ani do společnosti moc nechodím. Tak bych vás chtěl poprosit o radu jestli neexistuje nějaký lék na to jak se odvázat a případně kde se dá s holkou seznámit a jestli mate nekdo zkušenosti se seznamenim pres internet. Snad jsem dobre rozepsal svuj problem. Všem moc děkuji za radu a za pomoc.
Pavel
Ale no tak.Být v 17 sám není žádná tragedie.
A že nejsi ukecaný,nejsi lev salónů?Budeš se možná divit,ale většina děvčat o takového kluka nestojí.Ano v,ony se smějí a baví,když nějaký takový baví společnost,ale málokterá ho chce za partnera.Naopak si myslím,že kluk,který toho moc nenamluví,je takový záhadný,jakoby tajuplný a dívky láká zjistit,na co asi myslí,jaký je.
Stejně tak až přijde ta pravá,nebo alespoň ta,která se Ti bude líbit,přijde to samo a budeš vědět,že tohle nesmíš promeškat.Že ji musíš oslovit.Ale hledat si někoho jen proto,abych nebyl sám není fér ani vůči té dívce a víceméně ani vůči Tobě samotnému.
Neboj ono to přijde,často jako blesk z čistého nebe.
Všechno máš před sebou,čekají Tě ty nejkrásnější nroky života,tak si je užívej s nadhledem a s vědomím,že vše jednou přijde a bude to Ok.Do ničehose nenuť ,nic Ti neuteče.Lenka
Tak se seznámením přes internet zkušenost mám. Sic můj teď už manžel byl asi 25 v pořadí, kterého jsem poznala (napíší různí lidé) ale stálo to za to. Když se ale vrátím do Tvého věku, tak jsem taky nikoho neměla. Měla jsem přísné rodiče, takže jsem musela být každý den v 19.00 doma, to člověk moc společnosti nestihne, ale ani nebylo s kým chodit. Tak jsem si našla partu lidí, jezdili jsme na skály, na zábavy a partner mi ani nějak nechyběl.
Co si spíš najít koníčka? Chodit na bowling, tenis, na vodu, cokoli... nikdy nevíš, kde dívku potkáš.
Haha mně je 21 a jsem na tom stejně. Lepší? Kolik holek jsem se snažil oslovit jak v reálu, tak i přes seznamky. Asi mám na dnešní dobu vysoký nároky Drž se chlape a zkoušej to dál, nic za to nedáš. Prostě ji oslov. Pěstí ti nedá, maximálně řekne nějakou poznámku...
Hošííí - co takhle přísloví "Radši být dobře oběšen, než špatně ženat"? To říkal jeden můj známý lidem, co se ho ptali, proč nemá holku. Není na tom něco pravdy?
Jsem, připomněla jste mi jednu scénku ze života. Máma koukala na pořad Dva z jednoho města, natáčený na zámku Sychrov. Na dvou schodištích, sbíhajících se u vchodu nahoře stáli trubači. Máma se zasnila a řekla směrem k tátovi. "Jéé, pamatuješ, ti nám troubili i na svatbě." Táta velmi potichu zažbrblal. "Pamatuju, dneska bych si nafackoval."
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.