Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Upravte tento řízený joke (pro kolektiv)

Od: jaros70* odpovědí: 3 změna:
Zaměstnavateli, stížnost.
Dobrý den.
K Přířezu dřeva přišli manželé a požadovali sololit. Přitom se ptali na cenu. Nabídl jsem jim ze dvou možností, o tl. 3 nebo 5 mm. Ptali se, který je levnější. Odpověděl jsem. "Tento 3 mm sololit je drahý, ale ten 5 mm je naopak ještě dražší."
V tu chvíli se milí manželé natolik rozesmáli, až mne také rozesmáli.
Žádám abyste sololit o tl. 3 mm zdražili o víc než ten 5 mm. Nelíbí se mi můj strhaný obličej když se musím smát!
Skácel.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Já bych hlavně doporučil pracovat na přířezu dřeva střízlivej a bez drog. Mohlo by to špatně dopadnout a obličej by byl zkřivený něčím jiným, než smíchem.

hodnocení

0x

Vaši "žádost" teda moc nechápu*zmateny*. To jako že by měl levnější materiál stát víc, než ten dražší? Ještě méně ale chápu, proč by to měl Váš zaměstnavatel dělat.

hodnocení

0x
Chápu z celého textu akorát ten jízlivý vtip, že 3mm jsou drahé a 5mm ještě dražší.. Zbytek nechápu..*zmateny*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]