Zaměstnavateli, stížnost. Dobrý den. K Přířezu dřeva přišli manželé a požadovali sololit. Přitom se ptali na cenu. Nabídl jsem jim ze dvou možností, o tl. 3 nebo 5 mm. Ptali se, který je levnější. Odpověděl jsem. "Tento 3 mm sololit je drahý, ale ten 5 mm je naopak ještě dražší." V tu chvíli se milí manželé natolik rozesmáli, až mne také rozesmáli. Žádám abyste sololit o tl. 3 mm zdražili o víc než ten 5 mm. Nelíbí se mi můj strhaný obličej když se musím smát! Skácel.
Já bych hlavně doporučil pracovat na přířezu dřeva střízlivej a bez drog. Mohlo by to špatně dopadnout a obličej by byl zkřivený něčím jiným, než smíchem.
Vaši "žádost" teda moc nechápu. To jako že by měl levnější materiál stát víc, než ten dražší? Ještě méně ale chápu, proč by to měl Váš zaměstnavatel dělat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.