Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Žádost o ruku

Od: adriccek* odpovědí: 5 změna:

Dobrý večer, nerad vás takhle ruším svojí otázkou, ale hodně se mi to vrtá hlavou.

Mám přítelkyni, hodně ji miluju a ona zase mě. Ten vztah bychom chtěli nějak tzv. okořenit.

Dát si nějaký slib. A proto se ptám, jestli je možné požádat dívku o ruku už jako nezletilí. Je nám teda 16 let, ale už to takhle prostě cítíme.

Děkuji.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

break
hodnocení

4x
Klidně. Jeden můj známý požádal svoji přítelkyni o ruku taky s čerstvou občankou. Po střední hned svatba a rok na to první děcko...co vím, tak jsou pořád spolu. Takovej případ je rarita.
Já na tvým místě bych to tolik neřešil a užíval si života.

hodnocení

2x

Žádost o ruku je slib, není žádná věková hranice. Pak si klidně můžete zahrát třeba na svatbu s tím, že za rok za 2 roky bude v tento den/měsíc pravá svatba.

patrikbateman
hodnocení

1x
Zdur.. ja mel zenu uz ve skolce. Tam jsme meli imaginarni svatbu. Nas vztah trval az do 1.stupne zakladni skoly. Pak jsem zjistil, ze moje jedina laska je absolutne labilni a neumi pocitat do peti bez pouziti prstu. Byl bych proto velmi opatrny s volbou svoji nastavajici. Ujisti se ze umi pocitat, jinak se taky muze stat, ze po zbytek tveho zivota bude drzet kasu… a mozna se prepocita
Žádost o ruku

A v 16ti umí počítat i tazatel?

angelina
hodnocení

0x

ja bych se ji zeptala, jestli by si me treba chtela vzit az dodelame maturitu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]