Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Starý časopis

Od: tazatelka odpovědí: 14 změna:
Ahoj, doufám, že tohle není jenom falešná vzpomínka a že si třeba někdo z vás taky vzpomene... Vzpomněla jsem si na starší časopis (mohl vycházet začátkem století) formátu A5, byly tam asi nějaké vtipy a možná nějaké luštění, možná byl trochu přisprostlý...? Je možné, že nesl název podle provázející mužské postavy a že byl převážně černobílý...
Kdybyste někdo věděl, o co jde, napište mi prosím název, děkuji.

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Trnky brnky.

tazatelka
hodnocení

O tom právě vím, ale není to on. :(

hodnocení

0x

V Čechách vychádzal Dikobraz,nie to ono?

tomm
Dikobraz vychází 60 let

hodnocení

0x

Asi rok vycházel časopis KUK, ale ten měl velký formát. Jenže asi dvakrát vyšel magazín KUK, černobílý, vtipy od Saudka, kolem čtyřiceti stran. Jeden byl KUK do postele, druhý už nevím název...

hodnocení

0x

Není to Nei report? Ale to byly spíš noviny, než časopis.

hodnocení

0x

SORRY ...PRDEL..PRavá DEmokratická Legrace

cs.wikipedia.org/...

Taky pamatuju...PRavá DEmokratická Legrace

tazatelka
hodnocení

Bohužel, není to žádný z nich. :/

18.02.23 23:03
hodnocení

0x
Renčín?

jenn
hodnocení

0x

alik? myslim, ze to bylo popularni

hodnocení

0x
Ještě mě napadá Ruda PIVRNEC..? Petr Urban..ten kreslí většinou přisprostlé vtipy

19.02.23 20:57
hodnocení

0x

vyškeřák?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]