Neznáte v Praze někdo zkušeného profíka co se psychoterapie týče? Procházím si teď docela dost špatnou situací v životě a opravdu bych si o tom potřebovala s někým promluvit. Jsem studentka, takže bych ocenila nějakého na pojišťovnu. Snažila jsem se hledat, ale všechny, na které jsem našla kontakt měli bohužel plně obsazeno, jak jsem předpokládala. Tak jsem se chtěla poptat, jestli někdo neznáte někoho, kdo by měl ještě místo a jste s nimi spokojení
Psychologové nejen v Praze jsou nedostatkové zboží a mají dlouhé termíny na objednání, takže je nejlepší se obrátit buď na svého obvodního lékaře, pokud k němu máte důvěru, aby vám pomohl někoho najít nebo zavolat třeba na RIAPS a požádat o pomoc. Jsou tam skutečně většinou dobří.
Netuším název poradny , ale zkusím popsat trasu. Jeden čas jsem se pohybovala na Vinohradech.
Takže půjdete ze stanice metra Nám směrem k první zastávce Jana Masaryka po pravé straně až dojdete na roh ulice, kde je nonstop potraviny samoobsluha a zahnete vpravo do boční ulice. Naproti šikmo od obchodu je vidět rohový dům a vstup, mají zvonek tuším na dveřích. Od potravin nelze přehlédnout.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.