Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde/jak propagovat knihu/e-knihu?

Od: pavel95® odpovědí: 5 změna:

Zdravím, chtěl bych napsat knihu a napadlo mě, existuje nějaká platforma, web, kde začínající autoři třeba dávají své knihy/úryvky (v nějaké elektronické podobě), které ostatní můžou hodnotit nebo si je koupit?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Pokud budeš chtít uvěřejnit zdarma, jak knížku, tak třeba i povídky, tak je možné bez problémů třeba na webu "Uložto". Zda by si to ale chtěl někdo koupit, to už je ale jiná. To už jaksi musíš mít určitou "popularitu".

Já kdysi napsal, pro svá vnoučata, pohádkovou knížku a tu jsem třeba zveřejnil (pochopitelně rovněž zdarma) na webu "pohádkozem". Zpracovanou jako textový soubor a i ve fotrmě e-pub. Kdo měl zájem si ji mohl stáhnout v tom texťáku a vytisknout. A některým zájemcům jsem ji poslal přímo i pomocí mejlu v obou provedeních. ;)

hodnocení

3x

Můj syn kdysi před mnoha lety začínal na www.totem.cz. Dnes se živí ilustracemi a psaním komiksů. Totem mu hodně pomohl - podpořili ho, aby to zkusil. To, co tam prezentoval, se líbilo.

scv®
hodnocení

3x

Na prodej hned na začátku asi zapomeň a spíše se připrav na příval kritiky a měsíce, ne-li roky, než trochu zvedneš laťku. Tvorba se dá zveřejnit na různých literárních webech, fórech nebo se můžeš rovnou zkusit zúčastnit soutěže. Namátkou: Liter, LiTerra, Písmák, Vidoucí... A pokud bys někde měl nečekaný úspěch, tak by možná dávalo smysl pokračovat vlastním webem a propagací na sociálních sítích.

liska5
hodnocení

0x

Např. některé časopisy otisknou rády příběhy psané čtenáři. Tak zaslat opakovaně nějaké vhodné úryvky a tím se zapsat do povědomí.. Jinak Váš dotaz je jak od mimoňa. Zatím ani řádek a Vy už vymýšlíte vazbu...*alene*

hodnocení

Jasně, vazbu e-knihy *palec* Nevím proč bych se nemohl předem informovat; i kdybych nic neplánoval psát, byl by to relevantní dotaz ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]