Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
byl jsem u nové paní zubařky, která mi udělala důkladnou zubní prohlídku. Doporučila mi kartáček na mezizubní prostory a nebo ústní sprchu. Kartáček se mi mezi zuby a do dásní vrážet nechce, radši bych si připlatil za sprchu. Máte někdo zkušenosti s touto? Ta kterou mi doporučila ona už se neprodává. alza.cz/... Jinak se to naplňuje vodou a u nás ve městě je voda dosti tvrdá, nezhorší se mi potom zubní kámen který mi odstraňovala nebo to s tvrdostí vody nemá nic společného?
Mimo jiné mi zakázala elektrický zubní kartáček, jak klasický tak sonický? Jaký názor na to mají Vaši zubaři? Já elektrický používal 9 let, protože každý zubař se díval jak čistím zuby na tom modelu a řekl, že jestli mi vyhovuje víc elektrika ať ji používám. Tady ta jako jediná demonstrovala jak čistit zuby s manuálem..ale je to nezvyk.
Letos nám Ježíšek nadělil zubní sprchy a nemůžeme si je vynachválit (máme také extra tvrdou vodu, ale to nevadí). Ani jsem netušila, kolik zbytků jídla mám mezi zuby či mezi zuby a dásní i po důkladném ručním čištění zubů kartáčkem. Do 2 rodin byly darovány sprchy od různých značek a obě super.
Ona mi tvrdila, že ten elektrický poškozuje zubní krčky a mám kvůli němu záněť dásní, nicméně zkouším ten manuální a příjde mi ten elektrický lepší. Líp vyčistí zuby. Mám ten obyčejný Oral-B, klidně bych zainvestoval do sonického ale to až později, teď chci tu sprchu.
U toho manuálu mi příjde, že si líp vyčistím pravou stranu úst a tu druhou už mě bolí ruka, tak ta rychlost, pohyby není ono.
Ještě doplním, že s krkčama problém nemám, snad zatím. Ale tou elektrikou si asi vyčistím zuby líp, jsem na to zvyklej, používám ji 9 let, kartáček jsem si koupil novej, ten stejnej před rokem. Klidně bych po poradě zainvestoval do sonického. Obávám se, aby s manuálem nepřišlo víc kazů :D
Ano, Curaprox 5460 mi doporučila také. Co se týče těch mezizubních kartáčků, tak včera jsem to u ní zkoušel a osobně mi to nevyhovuje, ta sprcha mi příjde uživatelsky příjemnější.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.