Zdravím, stal se mi úraz ve sportovním centrum, konkrétně mám natažené vazy a již skoro měsíc mám sádru. Pojišťovna mi odmítla uznat jakoukoliv finanční kompenzaci, chci se proto zeptat jestli je možno žádat něco od centra? Přece musí být také pojištěni. Děkuji za odpověď, hezky den.
To je dotaz jak z Ameriky. To, že jste vemeno není vina sportovního centra. Nebo mi chcete říct, že když půjdete do posilovny a činka na benchpress vám zlomí žebra, tak je to vina posilovny, protože tam tu činku má?
Upozornění od sys milancukrar 14. 02. 2023 21:57:10
Prosím, volte slušná slova.Děkuji
asd1
Pokud třeba rupne špagát a kvůli tomu na tebe spadne závaží, u toho si natahneš vazy, tak to vina posilovny je.
@diego11 - chci se proto zeptat jestli je možno žádat něco od centra? Ledaže by úraz byl způsoben tím, že centrum něco zanedbalo, zavinilo a podobně. Proč vaše pojišťovna nechce plnit?
diego11
Má pojišťovna nechce platit z důvodu že by se muselo jednat pouze o úraz s trvalými následky. Že je nějaké vazy nezajímají.
Ty vazy jste si natáhl proč? Porušilo / zanedbalo centrum něco? Pak ano, máte nárok na odškodnění. Přecenil jste svoje schopnosti / možnosti? Tak to máte smůlu. Je to jen Váš problém.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.