Nejste přihlášen/a.
A co elektronicka varianta pro excel (s napovedou) na nasledne vytisknuti nestaci?
pred lety jsem presne tohle pouzil bez problemu.
já jsem si právě včera koupila noviny s přílohou, kde to bylo nádherně popsaný a vyplnila jsem to podle toho. Ale ten speciál na daně byl pro Daň z příjmů FO a z přivýdělku z pronájmů.. -> tak nevím jestli to mám dobře. jestli je tam nějaký rozdíloproti minulému speciálu který byl pro zaměstnance.
- byla tam tedy i příloha číslo 2 k tomu, a ta je co jsem pochopila na ty příjmy z pronájmů.
- ale v tom tiskopisu se na té třetí straně používali částky právě z té přílohy, tak nevím.
Asi k tomu máte nějaký důvod, který já nechápu, ale internet máte, na stránce adisspr.mfcr.cz/... je online formulář, který vás provede přiznáním, zkontroluje chyby a pokud ho nechcete nebo nemůžete odeslat elektronicky, lze vytisknout a běžet s ním na podatelnu. Nebo si z něj ten postup můžete opsat, jsou u toho i rozsáhlé pokyny.
A kdybyste mi napsala, proč je pro vás přijatelnější fotit noviny, tak bych byla moc ráda.
důvod je jednoduchý, zeptala jsem se jestli někdo nemá doma noviny MF Dnes ze 7.2. 2023 a mohl by mi je poskytnout k náhledu
on kdyby fungoval ten odkaz tak by to také bylo jednodušší
nebo jestli se musím zaregistrovat a objevuje se to jen zaregistrovaným?
ps: nevěděla jsem že takový pomocník existuje. on je totiž na internetu problém i najít ke stažení formulář.
otevřít to jde, nahoře vlevo je "opustit formulář", klep a jste v nabídce všech formulářů, já vám vybrala ten váš konkrétní, abych vám ulehčila hledání. Nabídka všeho adisspr.mfcr.cz/...
Registrovaný člověk být nemusí. Ale není to povinné, noviny jsou jistě taky fajn.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.