Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dobré ráno, Brno!

Od: lubosnovak odpovědí: 18 změna:

Dobrý den,

je tady nějaký fanoušek tohoto seriálu, tak jako já? Co se vám na něm zatím nejvíc líbilo? Mě se nejvíc líbil právě 6. díl.

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Nó, tak to holky nějak zamaskujte...
lubosnovak
14.02.23 11:15
hodnocení

*smich*

hodnocení

2x

Obecně je to seriál slabší, který má dobré okamžiky, třeba jako psí *** v kabelce. 6. díl byl asi fakt nejlepší, ale Most! to prostě není

lubosnovak
hodnocení

Ano, na Most! to rozhodně nemá, ale podle mě to taky tak špatné není... Mně se líbí, že si někdo dělá srandu z televize, to je supr.

tomas13
A Most zas nemá na Trpaslíka, kde exceluje Hofmann či Nárožný.
Dobré ráno sledují a dávám těch 50%...
lubosnovak
hodnocení

Tak za mě ten Most! je o cosi lepší než Trpaslík. Je tam podle mě více nekorektního humoru.

michal*
hodnocení

2x

neee, nejhorsi serial, dle meho nazoru

lubosnovak
100 lidí, 100 chutí...

hodnocení

0x
Sleduju, líbí se mi hodně, ale úplný top to fakt není :) nejvíc se mi asi zatím líbil minulý (pátý) díl s vyjednáváním Brna a Ostravy
lubosnovak
Jo, ten byl taky dobrý, hlavně, jak se sešli na nějaké zajíté benzínce...

tu benzinku znám moc dobře, to byl jeden z důvodů, proč mě to zaujalo, mám to na ni asi 10 km *smich*

Je to na I/43 (Brno-Svitavy) goo.gl/...

slon

Čtvrtá hvězda se mi líbila víc.

lubosnovak
@mikihans díky za info.

lubosnovak
hodnocení

0x
Také vás šokoval poslední díl? Mě teda jo, takový konec jsem opravdu nečekal. Za mně nejlepší díl.

hodnocení

0x
A to dávají kdy a o čem to je?
nov

Seriál už skončil, ale můžete se podívat zde: ceskatelevize.cz/...

dobrerano
Na ivysílání.cz
8.dílný serial.
V televizi na čt.včera skončil.
lubosnovak

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]