Nejste přihlášen/a.
Nepíšeš kde bydlíš, ale určitě jsou někde v okrese nebo kraji psychiatři, tak za nimi utíkej. A jestli jsi dokonce u policie nebo měšťáků, tak jsi navíc nebezpečná. Nebo se ozvi, napiš, a doporučím ti psycho, u koho bys na vyšetření nemusela dlouho čekat. Je jich málo, stejně jako stomatologů, pediatrů apod., a lhůty jsou dost dlouhé. Tak ať se ti daří!
Milá tinus, starší generace ještě pamatují věhlasného psychaitra MUDr Plzáka, manželského poradce, který při defiici lásk (zda je či není) vyzdvihpoval jako projev lásky trvalý zájem o zdraví a život tohot druhého, pochopitelně v mezích jakéhosi normálu. Sama jste doznala, jak se ta Vaše láska projevuje právě obavami o něj. Ovšem problém je v tom, zda to riskantní chování či sportování nebo blbnutí je opravdu pro něho a konec konců i pro Vás dva a Vaši budoucnost skutečně to pravé a nezbytné. Nezmiňujete se o tom, zda to jeho riskování je nezbytné pro jeho profesní kariéru, živobytí apod. Hlavně si o tom v klidu promluvte a zjistěte proč to dělá, zda si uvědomuje, že jeho neuvážený hazard vlastně popírá podstatu jeho lásky k Vám a i když se nezraní, vy každým okamžikem jeho exhibicionismu ztrácíte enrgii, sílu, nervy Je to ale těžké, přetěžké, nevím co vám k tomu může řící psycholog. Vy máte dobrý a přirozený náhled na věc, jde však o to, jak to cítí ten Váš milý a zda může upravit své jednání či sportování tak, aby Vás nedeptal. Tak hodně štěstí, snad se to podaří vyladit.
PS: k takové milé a inteligentn slečně se ale vůbec některé výrazy na p... vůbec nehodí, natož v písemném a veřejném projevu, tak se jim snažte vyhnout. Odpusťte.
19.12.2022 mi umřela manželka v týdnu vánoc.Dárky jsem vyhodil do popelnice.Taky doporučuji navštěvu psychouša.Chodím ke stejnému co chodila manželka a tak jsem nemusel hledat a čekat.Vždycky jednou za čas si sedneme,pokecáme,uleví se mi.U všech jejích seděbn jsem tam byl s ní v ordinaci.Je to dobrá věc.Hlavně nic netajit a mluvit narovinu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.