Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Poranění od bezpečnostního pasu

Od: alice* odpovědí: 7 změna:
Dobrý den. Včera večer jsem seděla v autě, měla jsem bundu a byla jsem zapásaná. (Auto stálo na místě). Chtěla jsem si v autě vyměnit tkaničky u bot, ale neodpoutala jsem se, škubla jsem za ten pás, aby se zasekl a držel mě, aby se mi neposouval a v předklonu jsem si měnila ty tkaničky u bot. Byla jsem takhle asi 2 minuty predklonena s hlavou u kolen a jakoby jsem “visela” na tom páse. Pak jsem se zvedla a ten pas spodní, ne přes hrudník, ale ten dole pod pupkem, v tom místě mě to bolelo, jelikoz jak jsem byla v předklonu, tak mi dost tlačil do toho břicha dole. Pak jsem to ale chtěla ještě upravit ty boty a udělala jsem to samé ještě asi 2x, ze jsem si s tím pasem rukou škubla, aby se zase zasekl a zase jsem byla v předklonu zapřená o ten pas. Snad se to dá pochopit. Když jsem vylezla z auta, pobolivalo mě to břicho dole v místě toho pasu, pod pupikem. Užívám teď nově asi 5 dni léky a chodím méně často na stolici, tak jsem si říkala, jestli to břicho nebude spíše z toho. Dnes jsem ale na stolici šla a břicho stále trochu poboliva a jelikoz mám velké úzkosti, mám strach, ze jsem si tím pasem mohla zpusobit protržení střev a že mohu umřít. Nebo něco s vaječníky třeba. Ale těch střev se bojím moc, přece jen jsem visela na tom pase v úrovni střev. Je to tímhle mechanismem možné? Přítel říkal, ze je to jako kdybych si vzala malé rifle a byla s nimi predklonena, ze se mi z toho nic nemůže stát, ale přece jen ten pas byl zasekly a já jsem ten vrch tela v předklonu držela jen na tom spodním pasu… prosím o radu.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

3x

co říkají příbalové letáky k lékům?

alice*
hodnocení

Mohou způsobovat střevní obtíže buďto zacpu či průjem, jelikož jsou to antidepresiva, mám úzkosti, bojím se tudíž zda to ale není z toho pasu

runner2
hodnocení

3x
Pokud jste u toho zrovna nabourali, nemohlo se Vám stát nic.

hodnocení

3x

Upřimně, zapomeňte, že Vaše problémy zavinil bezpečnostní pás.

Příčinu hledejte jinde.

hodnocení

2x
Na aku diagnozu beriete lieky?
alice*
hodnocení

Úzkost, antidepresiva
riva

Šalamounská otázka. A odpověď by možná odhalila i zdroj problémů.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]