Nejste přihlášen/a.
Dobrý den všem,
rád bych se podělil o svou zkušenost a zároveň se zeptal jak mohu postupovat v případě vygenerování duplicitních datových schránek.V roce 2022 jsme iniciativně založil datovku pro mé podnikání v režimu OSVČ.Nyní mi přišla do datovky zpráva o zřízení další DS ze strany MV ČR. Nevím co s tím, protože do původní mi chodí zprávy z VZP a SOC pojišťovny i jiných úřadů. Do nové samozřejmě nic, ale nedokáži si představit že se mám jako trotl přihlačšovat do dvou datových souborů a hlídat si kde je co. Ani si nemyslím, že takový postup je správný ze strany MV. každý by měl mít pouze jednu schránku pokud vím.
Děkuji předem za radu, Slávek.
Já bych tou svou stávající datovkou poslala zprávu MV ČR s popisem problému a požádala o zrušení té nové, nevidím v tom problém. JInak jako trotl se nemusíte přihlašovat do obou, existují notrifikace a tak tu druhou až do zrušení nemusíte vůbec nějak extra sledovat. V tom množství není divu, že nezkontrolovali vaši původní datovku, nejspíš to zřizují nějak dávkově.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.