Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Krční páteř

Od: leonyta odpovědí: 7 změna:
Dobrý den chtěla bych se zeptat. Od čtvrtku mě bolí za krkem a mám tam takovou uzlinku, která na dotek bolí. Čím si to prosím mazat. Bolest táhne a bolí mě i ruka.
doplněno 12.02.23 15:39: Jak se ty uzlíky v tom svalů jmenují. Když to masíruji uzlík se zmenší.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

3x

Hlavně suché teplo a žádné násilné napravování..

hodnocení

2x
Mně na tohle zabírá manželka. :-D. Udělala si kdysi nějaký masérský kurz, Boule silou vymačká palci, ještě nějak rozklepe a rozhněte, vezme to i kolem páteře směrem k hlavě a následuje úžasná a trvalá úleva. 100x lepší, než nějaké masti a prášky na bolest, které jsem poużíval předtím. A umí si takto masírovat šíji i sama sobě.
Takže doporučuji maséra, nebo to naučit někoho z rodiny.

ben®
hodnocení

1x
Dobrý den, mate zatuhle krční svalstvo - pokud překonate bolest, tak rozmasirovat a nespotit se a neofouknout. Zdravím!
P.S. Zkuste mast s Brufenem.

guma
hodnocení

0x

Mazat Alpou nebo Alpa gel nebo mast.

Například alpa.cz/...

hodnocení

0x
Dobrý den, můžete použít Emoxen gel,také to bude chtít zafixovat krk ortopedickym límcem,udrží krk v teple,což výrazně zvyšuje účinek gelu.

hodnocení

0x

Mně pomáhá Arnidol, výhodou je, že je ve spreji a krásně si tedy nastříkáte, kam je třeba. A samozřejmě jak píše guma, stará osvědčená a léty prověřená Alpa, francovka. Teď zrovna mě třetí den bere krční páteř tak, že ke všemu mazání musím ještě vzít prášek na bolest. Ale já jsem ji měla zlomenou, takže stačí větší námaha, nebo přeležení krku a problém je na světě. Beru si šátek na krk, jak píše liška, chce to suché teplo.

leky-volne-prodejne.heure/...

jenn
hodnocení

0x

byt vami, jdu za doktorem. S pateri neni radno zahravat si

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]