Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Příspěvek na bydlení

Od: visitor odpovědí: 8 změna:

Ahoj všem, jaké máte zkušenosti s příspěvkem na bydlení, co se týče doby vyřízení? Koncem listopadu jsme zkusili zažádat a doposud nevíme nic. Samozřejmě jsem četl, že toho mají moc a délka vyřízení se může prodloužit, ale obdržíme nějaké vyjádření i v případě, že by nám žádný příspěvek nebyl uznán? Mohl bych si sice napsat přímo na úřad, ale nechci, aby to vypadalo, že je nějak uháním, či tak něco. Proto se ptám tady a děkuji za Vaše osobní zkušenosti.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

id
hodnocení

1x

Nechce je uhánět, tak neuhánějte. Přímo jim zavolejte a poproste paní, že jste žádost vyplňoval poprvé a určitě jste něco popletl, že ještě nemáte žádnou informaci. Vinu vezměte na sebe, to rádi slyší. Ať je paní tak hodná a překontroluje vám doklady atd. bla bla ..

Špatně jsem to formulovala.Samozřemě na ně nevybafnout,jestli neudělali oni nějakou chybu.:)

hodnocení

1x
Vyřízení trvá 30 - 60 dnů. Buď se informujte u úřednice ÚP, pod kterou patříte, nebo zavolejte na bezplatnou linku call centra ÚP ČR: 800 779 900, popř. emailem: callcentrum@uradprace.cz . Mají toho teď mnoho a zřejmě nestíhají. *pozdrav*

111®
hodnocení

0x

na netu je mrak kalkulaček na příspěvky tak najdšte na bydlení, vypl%nte a uvidíte co z ní vyleze, obvykle to tak nějak vychází

visitor
hodnocení

Kalkulačku jsme využili před žádostí a vyšlo nám, že na příspěvek máme nárok. Spíše se mi jedná o tu reálnou dobu vyřízení.

111®

ta je zhruba měsíc, ale jestli od listopadu nic zašel bych tam znovu..

hodnocení

0x

Já bych jim tam zavolala a zeptala se..Ted se taky lecos měnilo,že se měly změny ve výučtování ,hlásit do 15.ledna,pokud sou a jinak se snad žádá jednou za půl roku..Pokud jste žádali poprvé,opravdu není na tom nic,se prostě zeptat,jestli se nestala chyba na jejich straně a zda dostanete písemné vyrozumnění i v případě případného neschválení..

111®
hodnocení

0x

Tak jsem dnes byl na pracáku ohledně přispěvku na bydlení,nepřišky penízky, podáno 10.1. 23, dosud nezpracováno...tož uvidíme..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]