Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Divný úraz - co to mohlo být..?

Od: anonymka odpovědí: 13 změna:
Ahoj...včera jsem šla po chodbě a zničeho nic takový jakoby záškub nártu..trochu to zabolelo a já šla dál. V posteli to bolelo dost a v noci když jsem šla na záchod jsem sotva šla . Noha byla oteklá.
Dnes už docela dobrý . Chodím normálně ale noha zůstává trochu ještě oteklá. Vadí jen při chůzi po schodech.
Prostě šok nohy. Nevím jak to popsat .

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mate59
hodnocení

1x

Podvrtlý kotník.

anonymka
hodnocení

Myslíte ale dnes už docela chodím nomálně. Jen ty schody. Spíše mě bolí nárt.
vcildoktor

To může být nedostatek pohybu - např. žádný sport a telo máte moc křehounké- např. nepijete i mléko,že?

petrovic

Jake mleko mas na mysli? To krabicove z obchodu? Ja zastavam nazor, ze dospely clovek uz mleko nepotrebuje tak, jako kojenec. Jo, mleko nepiju 15 let. A rozhodne nemam kosti krehke jako sklo.

anonymka
hodnocení

Sport nedělám... denně ale nechodím asi 10 km práce atd . A mléko každý den. Ale polotučné asi bez vápníku.
vcildoktor

No já znám starou paní- ta nesní ani jogurt.No to už je na ..přezdr žku. Ohrozujici život.

--------- Může to být,že jste i déle nepila a bez vody tělo... nemůže správně existovat.

Ve stáří to poznáte-přez noc se musíte napít,jinak vám bude ... hrozně.

vcildoktor

Takže jste přepracovaná a tělo nestačí regenerovat.

Kupte si tak 6ks Amix HydroPure Hydrolyzed Whey CFM Protein 33 g.

-------------- no a budete jako srnka ve formě. *hej*

*zed* Normální úraz a Vy děláte z komára velblouda! Toto se může stát každému bez ohledu na stravu a tělesnou zdatnost!

Tazatel- dejte si na noc ledový obklad a sundat až bude zábal suchý -dva tři dny a noha je pak OK

pb®
vcildoktore a na co mléko? Obsah vápníku nic moc, jen asi 120 mg na 1000 ml. Také mléko nepiju a nikdy jsem nepila, pokud není zabudované třeba v palačince či bamborové kaši. Mám to už od batolecího věke. Ale jím denně tvrdé sýry. Takový obyč eidam má ve 100g až 1g vápníku a vstřebatelnost stejná jako u mléka.

liska5
hodnocení

0x

Tomu se lidově říká, že přeskočila šlacha. Zažila jsem. Až se v kotníku rozleje teplo. Zkuste brát dlouhodobě E vitamín 200 mg 2x denně, po 3 měsících 1x denně. A užívejte melasu lžíci denně kvůli Fe a Zn. Z té se lépe vstřebají, než z tablet. Často ořechy a cereálie a odvary z petržele, polévku z kořene i zelenou petržel..

doplněno 11.02.23 11:20:

Několikrát týdně se prolijte urologickým čajem, jako prevence artrozy i artritidy.

anonymka
hodnocení

Natažené vazy v nártu. ;(
liska5

To bude ono. Jste zřejmě k tomu náchylná, když tam nebyl vyloženě ten moment úrazu. To, co píšu, klidně berte, tak se Vám zlepší i jiné funkce. Éčkem se nepředávkujete! Zároveň si podpoříte srdce, cévy, svaly, ledviny, pokožku, hojení ran i ženské problémy. Velké dávky vadí snad jen při silné hypertenzi a pak pozor, pokud berete Fe / železo/ v tabletách, tak s odstupem aspoň 6 hodin. Jinak E vitamín je v obilných klíčcích a klíčkových olejích a čerstvé zelenině. Vedou kopřivy. Zmrazením se ho ale většina zničí.

hodnocení

0x

Mohla vám prasknout nějaká kůstka v nártu,nebo jste si natáhla šlachu.Co na to řít,zlomenina se pozná na RTG a pokud jste si jen něco pohnula,mohl by pomoct chiropraktik.zatím zkuste studený obklad,nevím jestli se dá koupit v lékárně ještě octan udělat zábal..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]