Nejste přihlášen/a.
Zdravím chytří lidé
potřeboval bych radu .. podávám přiznání za rok 2022 a 16.6.2022 mi byl přiznán invalidní důchod 1 stupně .. pokyny k vyplnění praví:
ř. 66 Částka podle § 35ba odst. 1 písmeno c) zákona – uveďte částku 2 520Kč ročně (210Kč měsíčně), pokud Vám byl přiznán invalidní důchod pro invaliditu prvního nebo druhého stupně z důchodového pojištění podle zákona o důchodovém pojištění nebo zanikl-li nárok na částečný invalidní důchod z důvodu souběhu nároku na výplatu tohoto invalidního důchodu a starobního důchodu.
A mě trápí, kolik tam mám uvést? 2.520 CZK, nebo 6 x 210 CZK a nebo 7 x 210 CZK (jestli se tedy počítá i ten neúplný měsíc).
Děkuji za helpík
Vyplnuju to s ID prvne, tak jsem trochu mimo
Co jsem tak nacet, tak v pripade ID se to vzdy bere jako VEDLEJSI CINNOST a tim by se tedy melo doplatit co se ma a nemit predepsane zalohy na pristi rok? A ty mi prave ten pocitaci formular porad vyplnuje
Mam od zacatku rijna ukonceny HPP a pak jsem mel ZL a neco na dohodu. Ani tu neni kolonka na castku prijmu z toho ID1?
Jestli je tu nejaký/á účetně zdatný, rád navážu i spolupráci.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.