Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
co mám dělat se sousedy, kteří od rána až do večera dělají bordel, dupou, houpou se na houpačce zavěšené ve futrech, třískají s věcmi o zem atp...vím, že přes den na ně nemohu zavolat ani policii, ale co s nimi? Je to docela obtěžující. Jednou jsem je byl slušně poprosit, aby se ztišili, tak to fungovalo ten jeden den. Následujcíí den ráno opět bordel.
Já jsem v podnájmu a obávám se, že oni mají byt v osobním vlastnictví.
O to je to asi těžší ne?
doplněno 26.08.10 22:43:V pronájmu, pardon.
Platím nájem a proto chci byt řádně užívat - v tom případě majitel bytu případně OÚ. A nenechat se odbýt. Eventuelně policie po 22. hodině, jestliže dělají bordel přes den, tak mi neříkej, že v noci je tam klid.
No právě že je tam v noci klid. Po deváté večer už se zase začnou klidnit a je ticho. Vědí totiž, že po desáté bych byl oprávněn volat policii. Zase ráno v osm začnou.
Příklepovka po 6. hodině ráno, hlavně o víkendu taky udělá svoje. Ale řešil bych to přes majitele bytu.
A víš co ten, majitel bytu, nám kladl na srdce ještě než jsme se nastěhovali?
Abychom se v bytě chovali slušně...
doplněno 26.08.10 23:10:Ale že všichni kolem nás dělají bordel, to je v pořádku.
Noční klid je od 22.00 hod. - do 6.00 hod. : PO - SO. V neděli od 22.00 hod. - do 8.00 hod. Takže vrtat od 6.00 hod. jen v sobotu, v neděli už ne. Ale myslím, že by to situaci ještě zhoršilo, raději si najděte nový ponájem. PT /stařenka/
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.