Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.
Stalo se vám , že jste si zakoupili něco 5,5cm hodnota 132Kč a ČR pošta s vámi vede celní řízení?
JAKO FAKT ! :D
Dokonce zaslali doporučený dopis,aby jsme vyplnili formulář. Mám vyplníno- no nejaký uředník odepsal bez podpisu
samozřejmě-abych doplnil informace-Tak jsem mu odeslal fotku
Mne například zlobí notebook a píše docela často místo jednoho s dvě ss ... takže to vypadá,že jsem obdivovatel Říše ss... sslunce ssfotkou i ssůl takto vypadá ... ssloženka sslůně-no docela ssíla. takže musim skoro na uřad policie ...pomalu s tim počítam a problém vyřešíme-možná ssonline sslužbou.
Dokonce v dopise nechybí- pohrození zničení (mnou zaplacené zásilky)¨+
50kč za každý uložený den... pokud bych třeba neodepsal do 19.02 ... no jo -) skoro jako taxi praha :D
No nechybí i fotka- že balíček nesplnuje podmínky 28,29clanek smlouvyy o fungování Evropské unie
-------------- tak to jsem asi zakoupil letadlo 8,5x nebo rovnou 20 letadel? Fakt dobrý no :D
něco podobného ...nejsem podnikatel ...u Aliexpresu jsem si objednal 1 drobnost doprava tam byla něco přes 70 Kč dohromady to stálo 415 Kč-zdůraznuji že v ceně je i DPH které Aliexpres už přes rok do zemí kde posílá zboží platí no jaké bylo moje překvapení když mi česká pošta poslala email kde mi oznámili že dostali zprávu že mi přijde balíček a bude celní řízení--- a chtějí vědět -co tam je- kolik to stálo -cena za dopravu-a hned teda že to za mne proclí-za to chtějí 300 Kč a za následné doručení 150 Kč-takže když to vyplním a pošlu tak mi přijde balíček kde budu doplácet 450Kč ... ale ze strany ČP a tím celním řízením je to blbost-dph zaplaceno a cena pod 20 euro.. no neodpověděl jsem...možná že o to přijdu ale tohle podporovat nebudu...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.