Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Civilní obleceni

Od: jirky odpovědí: 6 změna:
Zdravim jak si mám představit civilní oblečení, muže být třeba s potiskem nebo nějaké značkové,?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

taktovidimja
hodnocení

1x
Osobně civilní oblečení vnímám jako "to běžné" - tedy ne uniformy, taláry, kněžské oděvy apod. - prostě obyčejné kalhoty, trika apod. ve kterém se lidi venku pohybují běžně (může tedy být i všelijak barevné a značkové, závisí na vkusu a finančních možnostech :)
jirky
hodnocení

Aha děkuji, já ze jsm Koukal hodně na nabídky prací ostraha atd, tak aby jsem věděl jak to vypadá, to už by mi vysvětlili tam jen co jsem si pod tím měl představit diky
To ti jen naznačují že nedostaneš uniformu aby ušetřili a budeš v práci ve svém.

hodnocení

1x

Civilní oblečení je oblečení ve kterém běžně chodíš.Ostraha v obchodních domech tak chodí oblečená,aby zloděj nepoznal,kdo je pracovník ostrahy.

liska5
hodnocení

1x

Rifle nebo nějaké tmavší kalhoty a triko nebo mikinu bez výrazných nápisů.

hodnocení

0x

Tak v ramci ostrahy si pod civilnim oblecenim predstavim nevkusny, nepadnouci, pomuchlany, levnacovy cerny tesilovy oblek.
Proste, ze Te nenavliknou do kapsacu, magnumu, ksiltovky a blbostma ovesene vesty s napisem ostraha na zadech.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]