Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
nechal jsem si dělat u implantologa lékařský výkon - Zavedení implantátu a bohužel to 2x nevyšlo.
1x doplnení kosti
1x platba za zavedení implantátu = dohromady 36 tisíc asi.
+ 10 tisíc za implantát
= 50 tisíc
Zajímali by mně nějaké podmínky protože u nich na webu nic není, ale nevíte tak obecně jak to funguje?
Chápu, že jsem si to nechal dělat z vlastní iniciativy a neproplácí to pojišťovna. Popravdě to už 2 roky neřeším a teď jsem si na to nějak vzpomněl, že by mi mohli vrátit třeba aspoň 10 tisíc nebo tak něco.
Díky
Někdy se v ojedinělých situacích stane, že tělo imploš nepřijme. Nemohlo být příčinou užívání doplňků stravy s křemíkem? Ten se totiž v případě impla nesmí užívat. Má totiž negativní vliv na ,,vhojovací váleček,,.
I z dotazu je patrné, že riziko vsadit implantát bylo poměrně značné, vzhledem k dosypání kosti, které bylo nutno podstoupit z důvodu nedostatku kosti.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.