Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jednani o prestupku

Od: grem odpovědí: 4 změna:

Byl jsem na magistratu ohledne vyrizovani meho prestupku.Jeste mi ma prijit dopis s pokutou a naklady na rizeni.Tu moji vypoved co jsem rekl na uradu, tak budou to jeste zpetne predavat polici tu vypoved?Kdyby se to lisili treba v par slovech myslite ze by si me zavolali?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ne na policii to vracet nebudou. Pokud jste se přiznal rozhodnou o trestu a tím je vše pro vás skončeno. Jedině kdybyste se odvolal, atd...

ukončili opravdu jednání o přestupku?

jednan
hodnocení

0x

Neukoncili.Dostavil jsem se tam a jednani probehlo v poradku.Akorat musim zaplatit naklady na rizeni.

jednane, to je nějak divné,

"Neukoncili...a jednani probehlo v poradku"

když ho neukončili, tak nemohli udělat verdik vinnen-nevinnen a nemůžete platit za řízení.

Asi bude pravda jinde...

ale to víte jen vy a komise...

Přeji jen malou pokutu

zegritt*
hodnocení

0x

Normálně magistrát nemá důvod předávat PČR vaši výpověď. Na druhou stranu orgány státní správy a samosprávy mezi sebou komunikují zcela běžně, takže otázkou spíše je, proč vy si myslíte, že by to udělat mohli?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]