Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mateřská - výpočet z jaké práce?

Od: smisek21* odpovědí: 1 změna:
Dobrý
den,
prosím o radu. Jsem s prním klučíkem na RD na 2 roky, RD mi končí 27.8.2011. Zároven jsem na začátku dalšího těhotenství. Termín porodu mám duben 2011. U zaměstnavatele, u kterého
jsem byla před
nástupem na mateřskou, mám smlouvu na dobu neurčitou jako zástupce vedoucí. Zároven jsem zapoměstaná nyní u stejného zaměstnavatele s jinou pracovní
smlouvou, která je do 26.8.2011 tj¨. než mi skončí RD. Ta smlouva
je částečný úvazek - jiná pracovní pozice. TJ. mám u svého zaměstnavatele 2 smlouvy, jednu na neurčito od roku 2007 stále trvající a druhou od března 2010-srpna 2011 apotom bych měla nastoupit opět na tu první pozici. Jak je to ale nyní když jsem těhotná? Bude
mi vyplacet PPM z té první
smlouvy tj. částku kterou jsem dostávala v tém prvném těhotenství a nebo PPm z tohoto částečného úvazku kde je výdělek
děs a hrůza - spíš je to přívýdělek. Nebo mám podle vás sama zrušit tuto smlouvu cca v prosinci, když bych měla mít od února 2011 PPM? Snad to pochopíte
dík za odpověd

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

mamina4
hodnocení

0x

Teoereticky to lze z obou, ale spíše jen z úvazku, ze kterého jste odcházela na první MD/RD.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]