Nejste přihlášen/a.
Není to problém. Problémy hledáte Vy. Nemocniční mundúr vyprat, vyžehlit, donést do nemocnice, tomu člověku, který má pracovní pomůcky na starosti. Vyžádat si od něj podpis, že jste všechno řádně vrátil. To potvrzení si doma uschovat po nějakou dobu, kdyby něco nehrálo...
No a pak jde už život normálně dál... Jaga.
Já bych zavolala a zeptala se Vrácení pracovníc/...
@vvvvvv pracovní oděv je majetkem zaměstnavatele. Pochybuji sice, že by Vás někdo uháněl, ale pro svůj klid bych zavolala. Také co bych s ním dělala? My jsme kdysi uniformy a obuv fasovaly, uniformy se vracely, obuv se vyhodila.
Jo jasný nejlépe i s dodejkou: vraťte smradlavej mundůr, nebo nepošlete synátorovi výplatu )
Prosím tě co jsou tohle za otázky, to přece nikdo nemůže vědět, jak se který zaměstnavatel zachová
Dobrý den. I kdyby to byla výzva k vrácení oděvu, v čem je problém? Vyperete a vrátíte..Ale většinou toto takto zaměstnavatelé neřeší. Není mi jasné, proč by se někdo obracel s takovou věcí na Vaše rodiče. Zaměstnancem jste byl Vy a ne oni..I kdybyste byl nezletilý, řešili by to nejspíše s Vámi a ne s rodiči..
Nevím jak kde, ale já pracovní oděv (V minulosti uniformu s výjímkou polního stejnokroje) kupoval a byla výhradně moje, Na další, dodnes vlastně stejné pozici, pracovní oděv a obuv dostanu a je zase můj. V případě ukončení PP do půl roku se buďto vrátí (nepoužitý) nebo si strhnou poměrnou část z jeho pořizovací ceny.
Ovšem v nemocnicích je to asi úplně jinak a řešil bych to asi takto -jako vy doposud=mrtvý brouk, nebo se u nich (býv. zam.) infrmoval a dle jeho pokynů se zařídil.
Většinou pracovní oděv ,který při nástupu vyfasuješ zdarma ,při odchodu vracíš,nebo ho musíš uhradit.Jak je to ale v nemocnici nevím.Kdyby kvůli tomu posílali psaní,bylo by to na vaše jméno i jestli máte trvalý pobyt u rodičů.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.