Dobrý den, před necelými třemi týdny jsem podstoupila laparoskopickou operaci žlučníku, jsem velmi mladá,ještě ani ne dospělá, ale kvůli kamenům, bolestem a potížím musel ven. Když mi žlučník vynadavali,tak už mi tak začínal zánět,tudíž jsem měla asi 2 dny antibiotika (ty mi dávali do kapacek na jipce), ale žádné větší potíže nebyly. 4 den od operace jsem šla domů,doma také vše v pořádku. Dietu dodržuji.Ale od včerejška je mi strašně zvláštně. Nevolnost,bolest hlavy, průjmy. Nevím,zda je to že žlučníku,ale mám trochu strach,protože mám zítra nastoupit do školy. Nevíte,zda by to mohlo být že žlučníku? Nebo může být jiná příčina? Mám si raději zajít k doktorovi? Nebo to mám nechat být?
Dobrý den. Být na Vašem místě, šla bych k lékaři. " Nevolnost, bolest hlavy, průjmy." Ať je to, co je to... to posoudí pouze lékař. S těmito problémy ve škole nemáte být.
Možno sa vám to bude zdať blbé,no nedodržujte dietu,jedzte to čo ste jedli,no striedmo. Moja mamas tetou boli v rovnakom čase asi 40 ročné operované na žlčník. Teta držala dietu a má problémy s jedlom celý život. Moja mama má rada slaninu,tak na tej diete nebola a jedla všetko čo mala rada,no s mierou. Nemá žiadné problémy s jedením a už má cez 77 rokov.
Potíže můžete mít z ledasčehos..To Vám asi opravdu řekne jen lékař.
Osobně jsem po odstranění žlučníku (a to už nejsem velmi mladý) dietu přestal dodržovat asi po 12 hodinách (protože jinak bych umřel hlady) a za dva týdny po operaci jsem jel na dovolenou do Itálie a jedl úplně všechno bez jakýchkoliv vyjímek.
Buď to samo přejde (a je to něco zcela jiného, včetně obyčejného nachlazení či virózy), nebo asi sama odhadnete, že bude návštěva lékaře nezbytná.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.