Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prvorepublikove oblečení-kde sehnat

Od: tynus odpovědí: 4 změna:
Milí rádci, blíží se plzeňské slavnosti a každoroční akce na oslavu osvobození. Přítel tuhle akci minule a každoročně se jí aktivně účastní. Jsme spolu půl roku, takže je to moje premiéra. Pozval mě jako svůj doprovod, takže je třeba abych se náležitě vymodila. Vše je dobové, holky šaty, šátky, botičky, kabelky.. Zpátky v čase. Chci mu vyrazit dech, protože nečeká, že jsem něčeho takového také schopna-já a šaty či podpatky, to už musí bejt něco :D
Nevíte prosím kde(nejlépe Praha, Kladno, Plzeň) sehnat takové dobové oblečení?
Děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Tady mají v nabídce plno historických kostýmů

kostymy-ladana.cz/...

hodnocení

1x
Dobrý den,v Praze je několik půjčoven dobových kostýmů,dále půjčovny historickych kostýmů,jedna z největších půjčoven patří k filmovým ateliérům Barrandov. Myslím,že vám by vyhovovala půjčovna Artedans,kde půjčují komplety šatů, obuvi,doplňků,apod.

hodnocení

1x

Já úplně nejsem odborník na módu, ale spíše než oblečení prvorepublikové z dvacátých a třicátých let (charleston) potřebujete v rámci akce osvobození spíš oděv z let čtyřicátých. Takže spíše kostým.

womanonly.cz/...

Prvorepublikove oblečení-kde sehnat

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]