Nejste přihlášen/a.
dobrý den, je to poprvé co neco takoveho řeším, je mi 18 a bojím se s timhle k praktickému lékaři, navic po přestěhovaní ze 70km dalekého města mě to potrvá než najdu novýho obvoďáka.
řekl bych že mam infekci penisu (balanitidu)... při doteku mě to bolí a je to i divně zbarvený pod předkožkou, nevíte někdo jaký přípravek, lék, olej, mastičku pořídit online z lékárny? na internetu jsem se dočetl že je na to tak 1000 přípravků a každý používal něco jiného.
tak pohotové to není.. nebo doufám snad, neovlivňuje mě to nějak zásadně že bych nemohl klidně žít během dne. nevím nejsem doktor, já ani nevím jestli to mám nějak akutně řešit, jenom vím že když stáhnu předkožku, tak v tu chvíli to vadí.
Dobrý den, infekci jste si diagnostikoval sám a asi podle fotek na internetu. Takže, přetáhnout "obrubník", omýt "šulínka" vlažnou vodou (bez mýdla), řádně osušit, aby nezůstala vlhkost a toto dělat opakovaně, až uvidíte zlepšení. Jestli se Vám tvoří za obrubníčkem "tvaroh", tak ho tímto také umyjete a uvidíte zlepšení. Zdravím!
mandlovatycinka - tak co? Zůstal na svém místě nebo uhnil? Pomohla zvýšená hygiena? Už je to v pořádku?
Případně místo té vody použít heřmánek. Krátce povařit heřmánek ve vodě (jako na čaj), nechat schládnout a používat na omývání. Léčí - má protizánětlivé účinky.
tj - Vy jste ten tazatelův penis viděl? Já nikoliv, tak nevím o jakou infekci (a jestli vůbec) se jedná. Tazatel rady dostal a nyní už je to jeho věc. A ten heřmánek, jak zde psal kolega, je dobrý nápad.
Zapařené a nemyté. Pomůže sypaný heřmánek. Udělat odvar a ve vlažném máchat minimálně 15 min. Za tři dny se to zlepší.
pb - věřím. Problém je, že tu mastičku (ATB byť ve formě masti) lékárna neprodá bez receptu (takže nakonec by tazatel stejně musel za doktorem).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.