Nejste přihlášen/a.
Pane kolenovrt, rozumím vaší otázce, ale opravdu nevím, jestli takovou vychcanost, tedy když už ten plán využijete na max. ku svému prospěchu, tak jestli takovou vychcanost rev. překousne a peníze vrátí To si budete muset vyzkoušet a nebo se zeptejte ve specializovaném fóru, mohl by to vědět dalibor chvátal a nebo patrik chrz, Ale ten je spíš expertem na tuzemské Držgrešlelování.
Každopádně výsledek této vaší operace nám dejte vědět )
Mimochodem, kolik touto operací proti té Monnaie tě cca ušetříte? Stojí vám těch pár stovek za ten stres? Taky vám můžou na tom revolu tu ty peníze stopnout a budete dokazovat, kde jste je sebral.
dneska k tomu stačí fakt málo, třeba jméno podobné s nějakým oligarchou. AML rulez
A opravdu si myslíš, že tady na tomto fóru se v rozumném čase dozvíš exaktní odpověď? Rychlejší bude, když si to vyzkoušíš. Anebo si s někým dohaduješ v hospodě a nebo se ti tím někdo pochlubil anebo proč to řešíš? Je to příliš specifická věc na to, aby to někdo věděl najisto.
Včera to mohlo projít a zítra to neprojde
23,9214 Teď
Ale musíš si v monetě zaktivovat funkci směnárna (mít eur účet)
Ještě se musíš hodně učit...
ps: podobný kurs půjde vyjednat jak v dealingu Komerční banky, tak České spořitelny. I když možná, až od 500 000, už nevím přesně, zavolej do ČSOB a KB banky že chceš číslo na Dealing. Ale musel bys u nich mít jak eur tak CZK účet
také můžeš zkusit exchange cz nebo easychange cz
Reagoval jsem na tvůj nepravdivý kurz v monetě.
nevím, kolik stojí hodina tvého času. Já účtuji 2000.
jestli se ti vyplatí šaškovat kvůli 200,- tak co přesně chceš slyšet? Že chceš dělat obchod půl milionu a řešíš dvě stovky? toxic
ps: popravdě, já bych se styděl zadávat takto vychcanou otázku, to snad ani není možný... jak si koupit zbíječku, udělat si rekonstrukci bytu a pak jí ve 14 denní lhůtě jít vrátit, to byl taky tvůj dotaz?
A mezitím co tady řešíš nesmysly, tak se ti ten kurz pohraje o víc než ty 350 Kč
umět počítat ti je dobrá věc, ale chtít slevu až na dřeň a přitom riskovat komplikace, no nevím nevím, už jsi slyšel o tom, jak revolu t blokuje lidem peníze? No tak abys pak nebrečel
To ty jsi to začal operovat kurzem v Monetě a uvedl nepravdivý kurz v monetě 24,65 vs 23,92 skutečnost
A je jasné že u fintechu si mohou dovolit menší marže, v té Monetě kurz 24 65 co jsi tu sám napsal, na přepážce bys stejně nedostal protože tam nemáš účet, dostal bys kurz valuta, a u čerpací stanice tank ono je kurz valuta prodej 24,00 tedy výrazně lepší
Jako sleva joo, ale uvědomit si také možná rizika a komplikace a časové náklady s fintechy...
jestli chceš nejlepší kurz, tak si to vyměň na Forexu
A tady si počti, jak ti na revolutu bloknou
google.com/...
A nebylo by jednodušší to vzít přes klasickou směnárnu, minulý týden bylo euro za 24,03. Nevím jak Revolut, ale wise obvykle nevychází výhodněji (spíš jsem si chtěl ušetřit to nošení korun z banky a eur do banky, ale vzdal jsem po několika krocích to jejich ověřování a peníze jsem vybral a směnil hotově). Ale mým záměrem při těchto pokusech bylo vyměnit 5000€ což se ještě docela dobře dá provést hotově. Minulý týden jsem měnil z tohoto pohledu prakticky drobné (€350) na malý výlet do zahraničí, i když při tomto kurzu bych si mohl vyměnit víc, než někoho napadne, že by se silnou korunou měl něco dělat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.