Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak mít štíhlou postavu

Od: adabo* odpovědí: 12 změna:

AHOJ, přátelé!
Už delší dobu přemýšlím, jak zhubnout. Měřím 1.71cm a vážím 57kg. Pořád chci shodit aspoň těch 7 kilo, ale když držím přísnou dietu, nepomáhá to a jíst zdravě nefunguje. Neznáte nějakou radu, jak rychle zhubnout? Klidně třeba jíst každý den určitá jídla, snídaně - oběd - večeře, hlavně jen vegetariánská. Nemáte nějaké tipy? Jednoduše..jídlo, ze kterého se hubne. Jestli to existuje. Díky

doplněno 26.08.10 18:23:

Jinak Adabo je tady přezdívka mého bratra. Ještě dodatek.. je mi 14 let :(*nevi*

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

slunicko1*
hodnocení

2x

Tak zkus pohyb, jestli ti jde o to mít štíhlejší postavu... většinou nezáleží na kilech, ale na centimetrech :)

doplněno 26.08.10 02:57:

Ale myslím si, že ke své výšce máš ideální váhu ;)

hodnocení

2x

Úžasné. Slečno, máte parametry jako modelka, co byste chtěla víc? být vysušená jak smrtka a nervózní z hladu? Jídlo, po kterém se hubne, je nesmysl - snad jen jak pravila kolegyně zkažené párky. Existuje ovšem jídlo, po kterém se netloustne, a to je zdravý a nutričně vyrovnaný jídelníček. Přeji Vám, abyste brzy prozřela.

adabo*
hodnocení

DěkujiModelka? Mám stehna dvakrát větší než průměrná holka v mém věku..prostě..už to hrozně přeháním s jídlem a štve mě to. Zdravý a nutričně vyrovnaný jídelníček? Možná tohle je ten problém. "Inžinýrko", díky za radu :)

eulalie*
hodnocení

0x

Dobrý den, vážíte-li při výšce 171 cm 57 kg, tak máte určitě ideální míry. Vážit ještě méně, budete už adept na anorektika. To opravdu chcete? Jídlo, ze kterého se hubne? Zkažené párky, z těch určitě zhubnete, jelikož budete mít tak silné střební problémy, že kila pak půjdou samy dolů. Ale nyní vážně. Na zhubnutí je opravdu nejlepší pravidelný pohyb. Rychlá chůze - minimálně, jízda na kole nebo cokoliv jiného, co Vás baví. Taky při odhazování sněhu v zimě se spálí hodně kalorií, sekání dřeva a podobné aktivity. Dietu bych nedržela žádnou, ale spíš upravila jídelníček. Jíst pravidelně, minimální 5x denně menší dávky jídla. Vyhýbat se brambůrkům, džusům, kokakolám a podobným nápojům. Nevynechávat snídani, která by měla být vydatná. Nízkotučná dieta taky není nejlepší řešení,určité množství tuku člověk pro život potřebuje. Asi tak no.

adabo*
hodnocení

Dobře..asi je nejlepší ta rychlá chůze, musím se snažit. Jinak.. je mi právě skoro 14, proto jsem nespokojena s váhou. :(

tanitaa
hodnocení

0x

Milá slečno (paní)

už teď jste se svojí váhou na hranici podváhy,která je 19BMI. Chcete zhubnout 7 kilo, které vás hodí na 17BMI což je podvýživa.

Normální BMI je mezi 22-24.

Doufám,že zde budou soudní lidé,kteří Vám nebudou radit jak se pomalu zabít vyhladovění či něčím podobným.

Dopuručuji návštěvu psychologa!

marenka*
hodnocení

0x

Adabo, přísná dieta a zdravá strava ve Vašem případě nefunguje proto, protože jste už na hranici hazardu se zdravím. Vaše tělo se brání, možná pud sebezáchovy a drží v sobě to, co potřebuje pro svůj chod. Nechte to tak, jak to je. Ono. Máte tu další otázku, jak se proslavit, ale myslíte si, že budete slavná s vyčuhující kostnatou pánví, se zkaženými zuby, zrakem a vypadanými vlasy? Tohle všechno s dalším hubnutím přijde, to mi věřte.

adabo*
hodnocení

Právě že já nemám vůbec vyčuhující žebra či páteř, nebo tak. Kdyby jste mě viděla, řeknete, že jsem plnoštíhlá..když mi je ještě ke všemu skoro 14 let. Hrozně mě to štve, když ve třídě vidím holky, které jsou odjakživa hubené a například jedna měří stejně jako já a váží 49kg.

radi*
hodnocení

0x

Slečna to zřejmě potřebuje slyšet, že je štíhlá již teď, není třeba psát žádné rady...

pt®

Jedině Abado, že jste špatně napsala svou váhu a vážíte 157 kg. To byste pak musala být živa jen ze vzduchu a kila by šla dolů rychle. Ale takto Vám to neradím. PT /stařenka/

hodnocení

0x

Trošku se nad sebou zamyslete. Tolik lidí vám říká, že máte ideální, ne-li velmi nízkou, váhu. Rozhlédněte se kolem a uvědomte si, kolik máte kamarádů a lidí, kteří vás mají rádi. *placni* Nezasekla jste se ve společnosti několika dívek, které nejsou se svým tělem spokojeny? Máte kolem sebe "děcka", se kterými blbnete, smějete se?*sok* Trošičku se ohlédněte a udělejte si inventuru v čase, který věnujete svému tělu. Není ten čas příliš dlouhý. A taky, není ztracený? Není to poblbaný smysl života? Hubnutí? není to na hlavu?

hodnocení

0x

ahoy,

myslim, ze tvoje vaha je uplne optimalni.

nikde tady nevidim, ze by si se trochu hybala.

dieta bez pohybu no nevim, prestat zrat nestaci,

tak hejbni zadkem jestli chces lepsi postavu!

doplněno 28.08.10 11:14:

je ti 14 a jeste asi budes nejakou dobu rust, tak jez vsechno at ti nic nechybi, nechces prece byt nejaky chcipacek.

kdyz tak tady dej fotku at se mrknem a muzeme stanovit lepsi diagnozu;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]