Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Egypt Březen

Od: iza odpovědí: 12 změna:
Ahoj. Chci se Vás kteří litate do Egypta. Jaké je počasi V Březnu.od toho 10.3. Marsa nebo Hurghada? Děti maji prázdniny tak bychom chteli letět. O letnich prazdninach tam je asi k nevydrželi...

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mate59
hodnocení

2x

Březen je dobrý na výlety jako Luxor,Gíza a pod.Bývá teplo na slunci,ale ráno a navečer se ochladí na mikinu.V Hurgádě fouká snad furt.Koupat se dá,voda na osvěžení a zaplavání ok, ale na šnorchlování a delší pobyt ve vodě mám neopren/voda 23stC.Vyberte si kvalitní hotel,koukněte na doporučení a recenze,neřiďte se hviezdičkami v katalogu.Marsa je ještě větrnější než Hrg.V Hrg. jsou korály jen v oblasti Makadi,vybírejte hotel tam/Grand Makadi,Arabeska,Waterworld Makadi a pod./Hodně lidí tam trpí na průjem.Ale zkuste to.

Hlavně žralok tam loni řádil. Byli jsme tam loni v Prima Life a včera žena donesla Arabesku hned vedle. Nejvíc se mně líbil Shams Alam pod Marsou. Malý klidný hotel s obrovskými ještě živými korálovými útesy se vším podmořským životem. Ale jinak tam nic není, jen poušť, národní park.

nox®
hodnocení

0x

Osobně jsem v destinaci nebyl, tak nedokáži říct přesně, ale není to tak dávno, co jsem se koukal na nějaké statistiky při úvaze vyrazit tam na památky. Březen se pohyboval teplotně kolem 22-26 stupňů, teplota vody pak 22-23. Co jsem slyšel, tak může častěji foukat silnější vítr, který bude pocitovou teplotu trochu srážet.

hodnocení

0x
To je zrovna období větrů a krátké dny. Je to vhodné na výlety za památkami, ale i tak písek všude. V Marse bude o nějaký stupínek tepleji, ale moc velký rozdíl to nebude. Po západu už může být docela chladno. Květen by byl už lepší i na koupání. Já mám rád teplo, i teplou vodu, takže červen cervenec. Člověk se za tři dny aklimatizuje, tak se dá zvládnout i celodenní výlet. Ale s dětmi určitě nee.
mate59

Letím 19.4.do Labrandy.To už není chladná voda a není moc vedro,červenec je už pro mně moc vedro,max.květen.

Květen je fajn, ale letos nejde jinak. Květen, max červen ideální doba. Několikrát odzkoušeno.

hodnocení

0x
V breznu je tam chladneji, fouka vitr, na lezeni na pláži to neni, jezdim v kvetnu.

hodnocení

0x

V březnu je tam povětří, že to převracelo lehátka. Do moře jsme ani nevlezli, jen do vyhřívaného bazénu.

hodnocení

0x

Jo, jo, v březnu je tam chladno, větrno. Proto jsou také ceny v cestovkách nižší.

iza
hodnocení

Děkuji všem za rady ohledně počasi.Ještě by mě zajímalo jak je to s těma zažívacíma potíží co někteří mívají. Váže zkušenosti a popřípadě čeho se vyvarovat. Četla jsem že to muze být i z jídla v hotelu.. tak to se tomu asi človek neubrani...?

Při příjezdu hned nasadit tyto léky - planetacestovani.cz/... Koupíte je přímo v hotelu, ale v lékárně jsou mnohem levnější.

Náš Endiaron ani nevozte, nefunguje.

Jinak, nenechat si dávat led do pití a nejíst syrovou zeleninu a ovoce ani v hotelu, je omývaná jejich vodou a ne balenou. Zuby čistit jen balenou vodou.

saletka,

Antinal se NIKDY nebere preventivně, až při případných potížích, Antinal pro děti jedině v sirupu, ne kapsle, zřejmě podle věku dítěte. Byla jsem v Egyptě 8x, tak mám dost informací. Dokonce v Hurgádě žije slovenská doktorka, na kterou jsem měla telefon, ale už jsem ho vymazala, protože tam nelítám.

krasnazeme.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]