Nejste přihlášen/a.
Březen je dobrý na výlety jako Luxor,Gíza a pod.Bývá teplo na slunci,ale ráno a navečer se ochladí na mikinu.V Hurgádě fouká snad furt.Koupat se dá,voda na osvěžení a zaplavání ok, ale na šnorchlování a delší pobyt ve vodě mám neopren/voda 23stC.Vyberte si kvalitní hotel,koukněte na doporučení a recenze,neřiďte se hviezdičkami v katalogu.Marsa je ještě větrnější než Hrg.V Hrg. jsou korály jen v oblasti Makadi,vybírejte hotel tam/Grand Makadi,Arabeska,Waterworld Makadi a pod./Hodně lidí tam trpí na průjem.Ale zkuste to.
Osobně jsem v destinaci nebyl, tak nedokáži říct přesně, ale není to tak dávno, co jsem se koukal na nějaké statistiky při úvaze vyrazit tam na památky. Březen se pohyboval teplotně kolem 22-26 stupňů, teplota vody pak 22-23. Co jsem slyšel, tak může častěji foukat silnější vítr, který bude pocitovou teplotu trochu srážet.
V březnu je tam povětří, že to převracelo lehátka. Do moře jsme ani nevlezli, jen do vyhřívaného bazénu.
Při příjezdu hned nasadit tyto léky - planetacestovani.cz/... Koupíte je přímo v hotelu, ale v lékárně jsou mnohem levnější.
Náš Endiaron ani nevozte, nefunguje.
Jinak, nenechat si dávat led do pití a nejíst syrovou zeleninu a ovoce ani v hotelu, je omývaná jejich vodou a ne balenou. Zuby čistit jen balenou vodou.
saletka,
Antinal se NIKDY nebere preventivně, až při případných potížích, Antinal pro děti jedině v sirupu, ne kapsle, zřejmě podle věku dítěte. Byla jsem v Egyptě 8x, tak mám dost informací. Dokonce v Hurgádě žije slovenská doktorka, na kterou jsem měla telefon, ale už jsem ho vymazala, protože tam nelítám.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.