Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak dává žena najevo, že má o muže zájem

Od: pravoslavv odpovědí: 4 změna:
Ahoj, nedávno jsem koukal na ytb na video kde se zpovídalo cca 10 žen. Byla jim položená otázka "Jak dáváš najevo, že máš o muže zájem". 9/10 Žen řeklo : "Začnu ho ignorovat" , "jsem nedostupná" , "dělám si z něho srandu" apod.
Opravdu jsou ženy takové? Jak má muž vědět, že má smysl se o ženu snažit, když dělají takovéhle drahoty. Sám mám s tímto zkušenosti a většinou přestanu psát já sám, jelikož nemám zájem čekat a hrát hry kdo odpoví později.
Samozřejmě jsou vyjímky kdy žena/holka píše jako člověk bez nějakých her a odepisuje jak se jí to hodí a má čas. ( nejlepší možnost )
Chtěl bych vědět a hlavně nahlédnout do mysli žen, o co tedy jde. Jestli je to z nezkušenosti ( holky prostě neumí balit kluky :D ) a nebo si myslí, že to fakt tak moc vzbudí zájem.
Chápu , že je fajn být dobývaný a mít možnost si vybrat a být jakoby ten co je nad věcí .. ale i tak.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

krtek6
hodnocení

3x

to co píšeš by odpovídalo...můžeš si to přiřadit k další takové zcela jasné frázi... "jak žena dává najevo, že má muž pravdu"... odpověď je... "abys ses neposral" *smich*

olinl
hodnocení

0x

Na Youtube nespoléhej, život není film a ženy jsou různé. S někým(nějakou) si padneš do "oka" s jiným(jinou) ne, tak to prostě je. Normální žena se s tebou bude bavit, pokud budeš mluvit normálně(pozdrav, slušná konverzace, případně vhodný, vtipný, nevtíravý "komentář" k nějaké nastalé situaci). Pokud se budeš chovat jak nadržená opice, tak se dočkáš reakce žen jako na tvém zmiňovaném Youtube.

hodnocení

0x

Žena musí být trochu nedostupná, aby si nepřipadala, že se dala "moc lacino". Navíc je názoru, že muž si tu námahu s dobýváním musí zapamatovat, protože kdyby to šlo moc hladce, dělal by to nekonečna (jen objekt zájmu by se měnil). Je to taková hra, něco jako kočka s myší. Rozdíl je akorát v tom, že když to kočka přežene, myš místo hlavy ztratí zájem.

Pan Horníček kdysi říkával: "Když žena říká ne, myslí snad. Když žena říká snad, myslí ano. A když ženě říká ano, tak to není slušná ženská..."

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]