Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, milý rádcové
jsem mladá holka, které je něco málo přes 20 let. Jsem typická pracovitá, hodná holka, která by se pro druhé rozkrájela, nejspíš to ze mě vyzařuje, protože mě muži vždycky jen využijí. Kolikrát jsem se scházela s partnery, pokaždé o mě usilovali do doby než nastal sex. Po sexu už se mi každý téměř přestal ozývat a já se jen trápila a nechápala proč. Nejsem žádná lehká holka, která klukovi hned dá. Třeba po pár měsících až, ale vždycky to dopadne tak, že já se zamiluji a kluci o mě přestanou jevit zájem.
Nevíte v čem je problém? A co můžu udělat, aby to tak už nedopadlo. S jedním klukem jsem se vyspala o víkendu a teď mi už téměř neodepisuje. Hrozně mě mrzí takové chování a nechápu, proč se mi to stává.
Předem děkuji
Dobrý den, to někteří chlapci dělají, že když dosáhnou svého, tak jdou zase dál. Mohu jen spekulovat, že pokud se tak děje vždy až po sexu, tak možná v tom nejste dost dobrá (neurážejte se). A další možnost je, že si stále vybíráte přibližně stejné typy mužů. Ovšem, nezoufejte, jste mladá a on se někdo "čapne drápkem" na delší čas. Zdravím!
Dobrý den. Možná si nevybíráte ten správný typ mužů. Vy chcete vztah, oni jen sex. A když ho dostanou, jdou o dům dál.
Vím, co děláte. Vypisujete tem klukům víc, než je zdrávo. Prekonejte svoji potřebu a pište a kontaktujte až když to udělají oni, a neodepisujte ihned a vtíravě. Tipuju, že vaše komunikace vypadá urcite dotěrně, i kdyz to takto nemyslíte. Oni vás totiž takto vidí jako sice pěknou, ale jednoduchou, a kluci vás pak mají za "menecennou" a nechteji s vámi kromě sexu nic mít. Buďte bohyně, né hodna holcicka. I kdyz postupem věku pak muži tu hodnou chtějí. Anebo buďte svá a jeden normalni kluk se urcite objeví. To uz poznáte.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.