Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Invalidní důchod a nová práce

Od: jura5452 odpovědí: 1 změna:

Ahoj mám dotaz, trpím nemocí RS a dlouhodobě depresemi a minulý rok se sešlo tolik tragédii,že jsem musel k spychiatrovi a spychologovi,prootže jsem se uplně zhroutil. V práci silná šikana a nátlaky s výhružkama,rozchod s 2 ženama z toho jedna mě okradla, úmrtí v rodině a silné zhoršení zdravotního stavu. Na základě toho mi byl přiznán ID prvního stupně. Nečekal jsem,že to půjde. zatím teda jen posudek kraje Praha na to má 90 dnů. Já si však našel v oboru novou práci a nyní tam jsme 14 dní(dneska vstupní prohlídka-doktorka s eptala na tu žádost a já říkal,že mi bylo řečeno ať s tím nepočítám a stejně to trvá 90 dnů) no a dneska ten dopis.

Jde mi o to,že se bojím ve zkušební době co na to zaměstnavatel aby nebyly pomluvy nebo na druhou stranu aby si ředitel neřekl no tak on bere 6 tis od státu nedám mu prémie.

Vím,že to musím oznámit,ale taky by jste to udělali až to bdue černé na bílem z té Prahy?

Dále vím,že co mi dají to mi dají,ale nechápu tu kalkulačku

je mi 35 let pracuji od roku cca 2008(2007 jsem maturoval) kalkulačka říká cosi o počtu let do důchodu což je cca 29 a hrubá mzda? ta ale prej za všechny roky výdělečné činnosti,ale když jsem měl do roku 2014 pouze max 14 tis hrubého tak je o ničem žejo. nechápu proč tam mají přednastaveno 30000 což před 13 lety teda málokod bral.a když dáš pod minimální mzdu letoška nepustí to!

Děkuji za reakce

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

etana*
hodnocení

0x

Ano, až to budete mít černé na bílém. Mezitím uvidí šéf, že jste skvělý pracant a bude mu úplně jedno, že máte ID, neb to nebude mít vliv na váš pracovní výkon. A to už je na vás, abyste si to nepodělal. Hlavně v práci neřešte své psychické potíže atd.

A kalkulačku neřešte, tohle stejně absolutně neovlivníte. Je to jen primitivní pomůcka, ne přesný výpočet.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]