Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Operace plotenky

Od: blb23 odpovědí: 3 změna:
Ceka me operace 2 vyhrezlych meziobratlovyho plotenek. L5s1, l4l5. Chci se ale zeptat, jestli nekdo z vas uz na takovem zakroku taky byl, a jakym zpusobem mu ho provadeli? Na zakrok pujdu na neurochirurgii v liberci. Na strankach uvadi ze se pokousi zakrok provadet co nejmene invazivne. Ale videl jsem ze se zakrok provadi i tak ze se rozreze kus obratle aby se k plotenkam dalo dostat. Nic takoveho nemocnice na strankach neuvadi. Proc se to teda dela bud tak nebo jinak? Co mohu cekat ze se mnou budou delat? Hrozi i ze budu mit pater sesroubovanou? Nejradeji bych samozrejme co nejmensi zasah do tela. Doufam ze se mnou pred operaci jeste vsechno nekdo probere. Protoze mam za sebou prakticky jen magnetickou resonanci a potvrzeni neurochirurga o tom, ze operace je doporucena. Ale jakym zpusobem se bude provadet vlastne nevim.
Ma nekdo neco takovyho za sebou? A jaky to vsechno bylo a jaky to je ted po operaci?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

etana*
hodnocení

0x

najděte si dotaz zde od posranka, znova to těžko bude někdo psát (pořád dokola). Bylo to v pohodě a teď je to skvělé. Stačí?

blb23
hodnocení

Tak dekuju…

zaseja
hodnocení

0x

Mě vyndavali protýnku mezi 5 a 6 obratlem na krční páteř, lezou tam krkem zepředu vedle ohryzku, plotýnku vydloubali, místo ní tam dali štěp kosti z kyčle, pak tam dali titanovou destičku, kterou přišroubovali do vedlejších obratlů.

Jak to přesně dělali jsem bohužel neviděl, i když bych to rád viděl.

Nebylo to špatný, jenom byla nejhorší ta bolest tý kyčle a pak že se musel 2 měsíce nosit límec a nesmělo se nic dělat.

Snad ti to k něčemu bude, když u tebe se jedná o bederní páteř.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]