Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Založení učtu RB přes bankovní identitu?

Od: samar odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, nevíte jestli je možné založit účet u Rajfky přes Bankovní identitu? Zvažuji využití marketingové akce odměny 3000 Kč.

Kamarád mi říkal, že to založil přes Bank ID a účet byl hned funkční, ale při registraci to chce jméno a telefonní číslo, v jakém kroku se přes Bank ID ověřuje?
Díky

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mate59
hodnocení

0x

Jen s pomocí bank.ID to nejde.Založí se to pohodlně z mobilu nebo PC,nebo i na pobočce.Akce 6x500kč platí.

hodnocení

0x

Jsou 3 zpúsoby založení - mobilní aplikace, pobočka nebo kurýr.

jaj*
hodnocení

0x
Já sem to zakládala přes aplikaci, a pomocí jinýho účtu. Chce to fotku občanky, a pasu nebo řidičáku, potvrzovací platbu 1kc to chce, s kódy a tak. Nejde na tom nic zkazit, přes to co pišete vy to neznám, ale asi to taky nebude nic těžkého.

wugs
hodnocení

0x
Ta akce není 3000 Kč, ale po dobu půl roku 6x500 Kč. Je to podmíněno min. 18 platbami jejich kartou (každý měsíc 3 platby po dobu 6 měsíců). Další podmínka je, že nesmíte mít aktuálně nebo v předchozích 6 měsících jiný účet u RB. Z této akce jsou tedy vyloučeni všichni stávající klienti RB, tzn. i všichni klienti bývalé Equa bank (kterou RB pohltila) a všichni, kteří u nich měli nějaký účet v posledním půl roce. Takže čistě predátorská akce na získávání nových unikátních klientů odjinud za nijak zvlášť velkou odměnu, ještě rozkouskovanou do dlouhého období, podmíněnou dalšími požadavky. Za mě zcela nezajímavé se do takového dobrodružství vůbec pouštět.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]