Zdá se mi to, nebo z regálů zmizeli lékořicoví šneci Haribo? Přestali se vyrábět? Potkáváte je někde? (Vím, něco podobného mívali na váhu v Ikea, ale tam se běžně nedostanu.)
11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
mate59
3x
Dělá je bývalá Maryša Rohatec.Posílají na pedroeshop.cz
Já vím, že na netu jsou, ale pytlík bombónů kupovat z eshopu je trošku praštěný. A velkej kyblík zase způsobí, že už pendreky nebudeme několik let chtít ani vidět.
Dobrý večer, seženu je v podstatě u kterýchkoliv vietnamských obchodníků s potravinami v našem menším městě a i v okolních větších městech. Ve velkých řetězcích jsem po nich nekoukala. Ale Globus nebo velký Albert by je mít mohl.
Miluji pendreky. Kupuji je v obchodě se sušeným ovocem, v Ikea a také jsem je nakoupila, když jsem objednávala pro vnuka nějaké oříšky a fíky a kávu. pendreky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.