Dobrý večer, je možné mít v 16 infarkt? Vyhledával jsem si příznaky infarktu a jsem dušný, bolí mě na hrudníku na levé straně někde u srdce a chvílemi jde taková ostrá bolest do levé lopatky, cítím se takový bez energie a teď mi bylo asi 3 týdny po ránu špatně Předem děkuju
To by bylo hodně vzácné. Přesto raději k lékaři. Co na to rodiče? Zkus hodně zakašlat a pak zhluboka dýchat. Procvičit si hrudní páteř. Takhle se může projevovat i blok žebra. Často za srdečními poruchami a chronickou únavou bývá nedostatek Mg - hořčíku,..případně Fe a vit.B6.
Na infarkt bych nemyslela, ovšem na perikarditidu ano. Co očkování na covid, proběhlo? U mladých chlapců po tomhle očkování není perikarditida výjimkou, příznaky bolest na hrudi směřující k lopatce, dušnost, únava. Takže v pondělí šup k doktorovi a dejte vědět.
To, co popisuješ, tímhle já jsem procházela v době růstu, ikdyž jsem závodně hrála basket. A na to dostal můj bratr modrou knížku, ikdyž závodně hrál volejbal a lyžoval. Musím však přiznat, že to byla před cca půl stoletím. Jednou jsem se v takovém stavu dohrabala k lékařce. Dlouho poslouchala a já byla v hrůze, že je to můj konec. Nakonec mě položila na břicho a hupla mi na záda. Rány jak z děla a bylo po infarktu. Pak už jsem věděla, že je dobré udělat pár uvolňovacích cviků nebo se zády k otevřeným dveřím, za ruce, pověsit a skrčit nohy. Váhou vlastního těla se páteř protáhne a všechno se vrátí na své místo. Vyzkoušej uvolňovací cviky na Jůtubu i s komentářem. Ještě klidně v posteli, ale raději vedle postele na zemi.
Toto nejsou příznaky infarktu, kterých je hodně a jsou různé...tyto však ne. Takže klídek. Kdybys měl tak těžký infarkt, že bys byl až dušný, tak už bys byl po třech nedělích dávno, dávno mrtvý.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.