Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Křečové žíly

Od: miro8 odpovědí: 1 změna:

Dobrý den. Je mi 68let a začala mne bolet pravá noha na které jsem viděl křečové žíly. Při zatlačení je bolest ještě větší. Zléku beru i warfarin tablety na ředění krve. Na internetu jsem viděl krátké video z operace žil kde se dá injekce na ředění krve atd. Taky je možné co byl rozhovor v televizi že je to onemocněním srdce. V krátké době mi bude odstraněna v nemocnici srdeční arytmie kterou mi zjistili při měření EKG. Chtěl bych si koupit krém v lékárně na žíly krému je více druhu mužete mi poradit? Máte zkušenosti pokud mne pošlou na operaci žil? Děkuji.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

On to má každý trocjhu jinak a co platí pro jednoho, nemusí platit u Vás..

Já byl na operaci (chirurgickém odstranění na pravé noze) křečových žil cca ve 40 letech. Vše bez problémů, druhý den doma, za další dva dny v práci a po týdnu vyndat stehy. Vlastně to vůbec nestálo za řeč.

Ale nikdo Vám nezaručí, že by to ve vašem případě (a věku) bylo stejné.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]