Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jak bych měl postupovat v případě, kdy mi byl uznán pracovní úraz. Paní doktorka při vyšetření říkala, že je to lehký až středně těžký úraz. Zmiňoval jsem to u lékaře, který mě na vyšetření posílal. On říkal, že to mohu zkusit. Nevím, jak bych měl v současné době postupovat. Také prý mohu zažádat o převedení na pozici s menším zatížením, ale také se mnou pan doktor nic dalšího neřešil. Poradíte mi prosím, děkuji.
U mne to šlo automaticky- u jednoho po ukončení PN bylo doplacení rozdílu mezi neschopenkou a100a vše ostatní automaticky-ztráta spol.uplatnění se nekonala a náklady na cesty k lékaři? skrze cca10minut cesty do špitálu svižnou chůzí a k OL necelých 5 minut? U téhož pak po letech další a po celou dobu 100% a paoté ten zbytek do měsíce od ukončení PN. U nynějšího taky no problém vše automaticky, teda mimo nahlášení a sepsání záznamu o úrazu. Ovšem šlo svým způsobem o "banality" typu podvrtnutý kotník...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.