Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak na to

Od: adrianek odpovědí: 12 změna:

Dobrý večer, prosím vás o radu. Nedávno jsem poznal hezkou slečnu (15) na internetu, a máme se příští pátek sejít. Slečna byla hodně milá, zezačátku nebyla ani stydlivá, a našla si u mě docela rychle důveru. Psali jsme si nějakou tu hodinu, kde jsem jí napsal že se mi líbí atd.. Což jsem ani moc v plánu neměl. Slečna mi napsala že je to hezké a k tomu dala srdíčko. Takhle jsme spolu začali flirtovat, než přišla chvíle kdy se ona loučila, a mě pitomcovi nenapadlo jí napsat než jiného ,, Miluju tě ,,. Slečna se zasmála, a řekla mi... Tohle si nech na procházku, chci pak s tebou něco probrat. K tomu dala srdíčko. Tady jsem věděl že něco z toho bude, a taky že jsem měl pravdu. Ještě než šla spát, tak se mě zeptala jestli nebiju holky atd... Napsal jsem jí že to nemám zapotřebí. Napsali mi že to obdivuje. Pak jsme se fakt už rozloučily a chtěli opouštět spolu chat a že si napíšeme druhý den. Ale v tu chvíly jsem měl stejné nutkání jí napsat ,, Miluju tě ,,. Ona mi v tu chvíly odepsala, Já tebe <3. Ano, znali jsme se teprve pár hodin, ale myslel jsem si že to bude nějak hezky pokračovat. Druhý den mě požádala o fotku, takže jsem jí poslal fotku jen svého obličeje. Napsala něco be ve stylu, hezký/krásný apod.. A teď se chci zeptat na tu vážnou věc, jak jsem zmiňoval ten začátek, že se máme sejít. Tak hned na mě spadl stres, že co když se jí nebudu líbit, protože taky nejsem ten nejhubenější, chodím pravidelně cvičit, snažím se jíst zdravější stravu atd.. Když jsem jí napsal, co když se ti nebudu líbit? Ona mi odepsala že mě viděla na té fotce. Ale to mě vlastně ani moc neuklidnilo. Bojím se toho když se sejdeme, že mě hned odmítne, že nejsem její typ apod.. Mám v plánu jí koupit na první setkání/rande nějakou hezkou kytku. Když se vrátíme k tomu stresu, tak ona mi začala psát že jí moc chybím, že mě moc miluje, že se chce semnou mazlit. Dokážu si představit tyto hezké chvilky, ale když myslím na to jak vypadám, že jsem doslova prasn*ce, tak se mi chce akorát brečet. Takže prosím vás, nějaká rada by byla? Jak nebýt ve stresu atd.. Co jí povědět na prvním setkání, aby nebylo trapné ticho. Jak jí dát první polibek, protože podle toho co si píšeme, tak to bude trošičku jiné rande.

Děkuji předem za radu! Hezký večer přeje AF.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

10x

Jestli patnáctiletá holka píše někomu, koho ještě ani neviděla, že jí moc chybí, že ho moc miluje, že se s ním chce mazlit, tak je kupování květin a ostatní úplně zbytečné. Sevři pevně peněženku a občanský průkaz a utíkej rychle a daleko.

liska5
hodnocení

6x

Vezmi to sportovně. Ať to dopadne, jak chce. Pořád je to cizí holka, které nic nedlužíš..Nemáš co ztratit, protože zatím nic nemáš. Taky je nějaká až podezdřele protřelá v 15. A psát někomu, koho znám jen několik hodin a pouze z internetu, že ho miluju, je fakt hustý, nebo hodně naivní...

liska5

Trapasy ber s humorem. Kdybych to věděl dřív, že Tě potkám, tak už jsem dávno vegetarián a mám naběháno tisíce kilometrů. Jenže pak bys mne mohla přehlédnout. Takhle jsem nepřehlédnutelnej.

Miluju tě!... a nebiješ holky?... protřelá nebo jen koketa.

hodnocení

6x

Poznat dívku na internetu, je jako kupovat kocoura v pytli. Jen naživo poznáte nejlépe, jaká skutečně je, jak se chová, jedná. Na internetu Vám může napsat cokoliv, Vy to zhltnete a velká většina nemusí být ani pravda. To je dneska ta moderní doba. Ale chápu to.

Na to, že je vše teprve v začátcích, mi dívčina připadá nějak až příliš živá a přístupná. Psát někomu, koho jsem nikdy v životě neviděla, že mi chybí, že ho miluju a že se s ním chci mazlit, mi nepřipadá normální. Jak mohu milovat někoho, koho jsem nikdy naživo neviděla? Ta její otázka, zda nebijete holky mi připadá divná. A chce s Vámi něco probírat. Že by byla v rodině nějaká týraná? Dejte si pozor a ke vztahu přistupujte velice opatrně.

Jinak, dívky kolem 15 let teprve se vztahy začínají a proto jsou mnohdy takové nedočkavé, svolné se vším, jako by se bály, aby jim něco neuteklo, aby něco nepromeškaly. Takže její chování částečně i chápu. Přes to všechno mi v hlavě bliká kontrolka: Pozor!

Na prvním rande nemusí být žádná kytka, nemusí ani padnout pusa. S tím si nedělejte starosti. Všechno přijde tak nějak samo. Ale první schůzku bych volila třeba někde v cukrárně apod., mezi lidmi, ne někde u lesa o samotě. Nemohu za to, byla bych prostě nějaká ostražitější, něco se mi tam nezdá. Uvidíte sám. Jaga.

hodnocení

3x
Dobrý večer, líbí se mi odpověď @liska5, je to vtipné a nápadité,tak klidně použít něco podobného. Jinak- v dnešní době začínají mladí, zejména holky, s intimnostmi mnohem dříve než bylo zvykem kdysi. Neříkám že rádci přede mnou nemohou mít pravdu - samozřejmě podvodníků je plný internet. Ale patnáctiletá holka se snadno zamiluje a konverzace dnešních teen mám celkem naposlouchané, takže mě nepřekvapuje že napsala zrovna tohle. Dnes je to běžné. Dejte si místo schůzky někde mezi lidmi a přesvědčte se,že je to opravdu holka ;) Jo a nou stress - fotku viděla a nelekla se. Pokud byste byl fakt hoodne macatý, bylo by to nejspíš poznat i na obličeji. Takže sebevědomí do hrsti a hurá na schůzku.
adriccek*
hodnocení

Zdravím, děkuji vám za radu. Váš komentář mi docela pomohl.

hodnocení

2x
Teoreticky ho este moze vydierat a pytat peniaze, napr ju jej spolocnik nafoti, ako sa bozkava s nasim Romeom. Ona bude tvrdit, ako ma 14 a on ju osahaval a pod
Pripadne po prvom rande zacnu pribehy, ako potrebuje peniaze

klap
hodnocení

0x
A ty jsi její fotku viděl? Aby to nakonec nebyl nějaký pedofil čtyřicátník...
adriccek*
hodnocení

Ano, viděl jsem.

Taky záleží, zda je to fotka té osoby, se kterou jste si tak důvěrně psal...
klap
No právě. Dnes je velice jednoduché stáhnout fotku z něčího Instagramu či Facebooku a prezentovat jako svoji. Zkusil bych třeba videohovor, ať máš jistotu, že je to opravdu děvče

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]