Dobrý den chtěla bych se zeptat jestli mám slepak nebo ne rikala sem mamce že mě bolí proste prava strana břicha a když jsem jí zmackla někdy v tom pichalo ale na druhé straně nebo uprostřed a nebo to zabolelo na levé straně nebo uprostřed(ale nekdy I na tom místě a pak to šlo do celého břicha +dotoho mě bolí zaludek) , poté se mě ptala na nějaké věci co četla na netu jestli mi bylo blbě atd. Bylo mi tak na zvracení včera a dneska se mi moc ani nechce jist ale jim, je mi Lepe když lezim a když se pohybuji tak mi není moc dobře a někdy mi nejde ani dýchat a začíná mě bolet hlava... Dekuju za odpověď
3 dny je dlouhá doba. Klidně to může být i chronický zánět a vezmou ti kus střeva. To chceš? Mamka bude asi taky guma, když nechá dceru s bolestí břicha tak dlouho bez vyšetření.
pokud není místo přehřáté, může to být běžná střevní viroza - nicméně konzultace s lékařem se dnes dají provádět po telefonu nebo on-line, zkoušely jste to?
doplněno 27.01.23 16:19:
můžou to být zaražené prdy v kombinaci s další zanedbatelnou věcí - ale pokud je to slepák a praskne, pak je to ohrožení života a hodiny na sále, než to všechno vyčistí... - telefon mají i na pohotovosti - tam se dá také konzultovat
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.