Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Slepé střevo

Od: adelkazakova® odpovědí: 11 změna:
Dobrý den chtěla bych se zeptat jestli mám slepak nebo ne rikala sem mamce že mě bolí proste prava strana břicha a když jsem jí zmackla někdy v tom pichalo ale na druhé straně nebo uprostřed a nebo to zabolelo na levé straně nebo uprostřed(ale nekdy I na tom místě a pak to šlo do celého břicha +dotoho mě bolí zaludek) , poté se mě ptala na nějaké věci co četla na netu jestli mi bylo blbě atd. Bylo mi tak na zvracení včera a dneska se mi moc ani nechce jist ale jim, je mi Lepe když lezim a když se pohybuji tak mi není moc dobře a někdy mi nejde ani dýchat a začíná mě bolet hlava... Dekuju za odpověď

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Pane Bože... Sbal se a jeďte s mamkou na pohotovost.
Hned!
hodnocení

To to může bejt až tak strašné?

Ano, může!

hodnocení

O tom jsem moc nepřemýšlela, a může to bejt něco jiného než slepak? Co nejdříve zajdu k doktorce

Přes víkend nebude, takže hledej pohotovost.

3 dny je dlouhá doba. Klidně to může být i chronický zánět a vezmou ti kus střeva. To chceš? Mamka bude asi taky guma, když nechá dceru s bolestí břicha tak dlouho bez vyšetření.

V pondělí to bude 6. den. Riskneš to?

Obvodní doktorka ti nepomůže a nemá vybavení.

hodnocení

2x

Je jedno, zda je to slepák, střevní zánět nebo rakovina.

Co ti pomůže, že to slepák nebude? Bude to něco horšího?

Jak dlouho to tak je?

Proč nejdeš na vyšetření k doktorovi nebo na pohotovost?

Proč se ptáte lidí co je neznate a nemaji křištalovou kouli.Kolik vám je.Jenom doktor pozna co vám je.Ale vy se asi bojíte že.*ee*.

hodnocení

No vždy sem se ptala tady protože doktory moc nemám ráda a bude mi 17
hodnocení

Je to asi 2 nebo 3 den, dnes sem chtela jet s mamkou ale něco nám do toho vlezlo

hodnocení

0x

pokud není místo přehřáté, může to být běžná střevní viroza - nicméně konzultace s lékařem se dnes dají provádět po telefonu nebo on-line, zkoušely jste to?

doplněno 27.01.23 16:19:

můžou to být zaražené prdy v kombinaci s další zanedbatelnou věcí - ale pokud je to slepák a praskne, pak je to ohrožení života a hodiny na sále, než to všechno vyčistí... - telefon mají i na pohotovosti - tam se dá také konzultovat

hodnocení

Ještě jsem mou doktorku nekontaktovala protože dnes nebyla v ordinaci

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]