Nejste přihlášen/a.
"Měli jste někdy ve vyšším věku tyto potíže?"
Neměli. Nikdy by mě taková pitomost jako jakási "očista" nenapadla (tím méně ve "vyšším" ( ) věku 35 let) . Dočasná sexuální abstinence se doporučuje v případě, že je spermatu málo a je problém se splozením potomka. Jinak žádná taková "očista" smysl nemá.
Jo, a poluci samozřejmě mít můžete, ale mimo znečištěného prostěradla to ničemu nevadí
Dobrý den, ano, jeden kolega z práce se tím chlubil - důchodce po operaci prostaty a zaznamenal ji. Zdravím!
P.S. Pokud jde o Vás, tak vězte, že čelem se to nevypotí .
Ještě snad pro doplnění jedna lidová moudrost: "Když není žena po ruce, dostaví se poluce."
Já nevím, ale moc ráda bych se dozvěděla, co vás vede k takovému kroku. Já dodnes nechápu všechny ty očisty, ať už nějakou dietou nebo spešl stravou, hladovkou, pitnou hladovkou atd. Nerozumím, nikdy jsem to nepotřebovala. Jsem si jistá, že moje tělo je samočistící, že takto bylo vyprojektováno, na všechno jsou pecializované orgánym a mnoha generacemi ověřena správnost. Asi si to myslím úplně blbě, ale nechávat v těle něco, tady myslím spermie, ce nemá jak jinak ven, to mi přijde jako hodně velký nesmysl. Nepoškodí to prostatu?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.