Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Existují noční poluce i ve vyšším věku?

Od: radko odpovědí: 12 změna:
Je mi 35 let a chystám se, dát si na jeden měsíc naprostou očistu od sexu i masturbace. Zajímalo by mě, zda díky tomu nemohu mít v noci poluce.
Měli jste někdy ve vyšším věku tyto potíže?

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

8x

Noční poluce jsou potíže, od kdy?

Není to náhodou příznak, zdravého sexuálního apetitu;)

hodnocení

7x

"Měli jste někdy ve vyšším věku tyto potíže?"

Neměli. Nikdy by mě taková pitomost jako jakási "očista" nenapadla (tím méně ve "vyšším" (*haha* ) věku 35 let) . Dočasná sexuální abstinence se doporučuje v případě, že je spermatu málo a je problém se splozením potomka. Jinak žádná taková "očista" smysl nemá.

Jo, a poluci samozřejmě mít můžete, ale mimo znečištěného prostěradla to ničemu nevadí :-D

27.01.23 18:42

*palec*

ben®
hodnocení

5x

Dobrý den, ano, jeden kolega z práce se tím chlubil - důchodce po operaci prostaty a zaznamenal ji. Zdravím!

P.S. Pokud jde o Vás, tak vězte, že čelem se to nevypotí .

doplněno 28.01.23 11:40:

Ještě snad pro doplnění jedna lidová moudrost: "Když není žena po ruce, dostaví se poluce."

hodnocení

4x
Možné to je , ale často se to neděje

hodnocení

4x

Já nevím, ale moc ráda bych se dozvěděla, co vás vede k takovému kroku. Já dodnes nechápu všechny ty očisty, ať už nějakou dietou nebo spešl stravou, hladovkou, pitnou hladovkou atd. Nerozumím, nikdy jsem to nepotřebovala. Jsem si jistá, že moje tělo je samočistící, že takto bylo vyprojektováno, na všechno jsou pecializované orgánym a mnoha generacemi ověřena správnost. *hej*Asi si to myslím úplně blbě, ale nechávat v těle něco, tady myslím spermie, ce nemá jak jinak ven, to mi přijde jako hodně velký nesmysl. Nepoškodí to prostatu?

nepoškodí, jinak pochopil bych pokud je partnerka Anička Dlaňová a hoooodně náruživá -pak můžou bolet svaly na ruce a je třeba odpočinek!

Jinak k dotazu - ano pokud budete dlouhou dobu abstinovat (měsíc je asi dost málo) , pak ano pak budou vlhké sny klidně i ve vyšším věku než je Váš. Třeba i v 60

zam

Lékaři doporučují vyprazdňovat.:)jakkoli.

hodnocení

4x

Ako sa hovorí, nevyskúšaš, nevieš. Dajte vedieť, ako to dopadlo. Alebo skôr nedopadlo. Mesiac bez uvolnenia je pre zdravého chlapa veľmi dlhá doba.

hodnocení

3x
Múžeš stačí jeden divokej sen a měníš po probuzení trenky *smich*

joey
hodnocení

2x
Ano, existují, a probudit se v noci s flekem na posteli není moc příjemné.

hodnocení

1x

Když ruka nemůže tak si tělo pomůže *smich* Ano je velmi pravděpodobné že se po určité době abstinence poluce skutečně objeví a můžete za to být rád jinak by se vám tlačilo sperma na mozek *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]