Nejste přihlášen/a.
zdravim, chcememe vzit deti (3 a 6) v polovine brezna nekam na jejich narozeniny. Na cca 3 noci nekam v ramci CR nebo i blizkeho zahranici. Neco jako vesnicka, zoo, legoland, aquapark atd., kde je mozne se i ubytovat. Zatim mame zabukovanou vesnicku na vysocine, ale moc se mi to nezda i cenove. Nejake tipy? Nekam, kde se nebudou nudit a naopak bude to pro ne akcni. Moc dekuji. P.s.: hory lyzovani ne, to mame v planu jindy.
Babylon Liberec.Lunapark,,Iqpark,Aquapark...Je možné si zakoupit zvýhodněné balíčky.Byla jsem tam s vnučkou a bylo to tam skvělé.
Termální lázně Laa an der Thaya.
Aquapark v Laaje postaven v moderním stylu a splňuje všechny dnešní náročné požadavky návštěvníků. Uprostřed lázní se nachází velký krytý bazén, ve kterém je termální voda o velice příjemné teplotě kolem třiceti pěti stupňů. Můžete zde jen tak relaxovat či si užívat místních vířivek. Z tohoto vnitřního bazénu máte možnost vyplavat do venkovního bazénu. Venku se totiž nachází celkem tři bazény, které jsou v celoročním provozu.Rozhodně se nemusíte strachovat z toho, že vám zde bude v zimním mrazivém počasí chladno, je tomu právě naopak. Voda je zde i v zimě krásně teplá a neklesá pod šestatřicet stupňů.
Stejně tak jako skadník si může přečíst Virgilia v originále, tak důchodce se může sklouznout na tobogánu.
To je svatá pravda. Byli jsme ve Vodním ráji Jihlava, kde disponují prý nejdelším tobogánem v republice - 108 m. Tak jsem ho vyzkoušela, byť jako babka. Sice jen jednou, dole se mi poněkud z těch zatáček motala hlava. Ale dala jsem to! Co jiného mi zbývalo? Jelo to a jelo a...vystoupit dřív nešlo.
Takže i zvídaví a neposední důchodci si mohou různé radovánky vyzkoušet. Proč ne? Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.