Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou výpověď

Od: precepes odpovědí: 5 změna:
Dobrý den,
poradíte mi prosím s výpovědi?
Potřebuji ji zítra podat. Nevím jaký formulář použít.
Už mám po zkušební době.
Dekuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Na všechno formuláře nejsou ;) Třeba takto:

Zaměstnavatel (název, adresa)

Výpověď z pracovního poměru

V souladu s § 50 zákoníku práce dávám výpověď z pracovního poměru. Pracovní poměr skončí uplynutím dvouměsíční výpovědní doby.

V ....... dne .........

Zaměstnanec (jméno a příjmení , adresa, podpis)

Ve dvou vyhotoveních, na jednom (pro vás) si necháte potvrdit převzetí včetně data, druhé je zaměstnavatele.

mate59
hodnocení

0x

Vzor výpovědi

Název společnosti
Adresa zaměstnavatele
(zaměstnavatel)
Datum

Věc: Výpověď z pracovního poměru (anebo Rozvázání pracovního poměru výpovědí)

Vážení,
u Vaší společnosti jsem zaměstnán jako ...... na základě pracovní smlouvy ze dne .......
Tímto v souladu s § 50 zákoníku práce dávám výpověď z výše uvedeného pracovního poměru.
Pracovní poměr tak skončí uplynutím dvouměsíční výpovědní doby.

V ....... dne .........

(zaměstnanec, podpis)
Jméno a příjmení, adresa zaměstnance
Datum narození

dsadsa
hodnocení

0x

hodnocení

0x
Dávám výpověď z pracovního poměru ke dni, datum, podpis, podpis zaměstnavatele XY. Kopii si nechat. Hotovo

olinl
hodnocení

0x

Pokud potřebuješ odejít rychleji, zkus podat Žádost o ukončení pracovního poměru dohodou (nemusí zaměstnavatel odsouhlasit/podepsat) Jak na ukončení p/... Ještě by tu byla zajímavá varianta nechat se přeřadit na jinou pracovní pozici u vás v práci, kde by si dostal/a zkušební dobu, v té se dá také odejít. Zde by záleželo ale na tom, co by bylo napsáno v nové Pracovní smlouvě nebo případně v Dodatku k pracovní smlouvě.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]